Epilare definitiva SPL

Epilarea este un lucru normal al secolului 21, la inceput cu ceara mai tarziu cu benzi si acum cu epilatorul. Lumea evolueaza de la an la an si in fiecare an cu cate ceva nou. De exemplu acum epilarea poti sa o faci definitiva si sa nu iti mai creasca la loc parul. Epilarea definitiva este de doua feluri:
- IPL (epilarea definitiva cu lumina intensa pulsata)
- SPL (square pulse light)

SPL este o metoda inedita de epilare definitiva deoarece aceasta foloseste un ciocan al tehnologiei Yperion - Franta. Acest ciocan este una din cele mai bune metode de epilare fiind mult mai eficient decat vechea metoda cu lumina intensa pulsata. Acest aparat are 5 impulsuri de energie unul dupa altul ce au aceeasi intensitate. Un impuls SPL reprezinta 5 impulsuri IPL. Aparatul este foarte sigur si elimina riscurile de arsuri. Aparatul este unul inedit care are sanse de 90-95 % de distrugere a radacinilor de par la femei si 70-75 % la barabati. Femeile vor sa aibe picioare netede si frumoase si fara nici un fir de par.

Barbatii care se epileaza sunt aceea ce fac sport si nu pot rezista cu parul pe picioare. Multi barbati care se epileaza se epileaza din cauza transpiratiei si pentru ca nu le place. Un astfel de salon de epilare definitiva se afla in Constanta. Am gasit pe Google cateva informatii despre acesta si chiar sunt norocosi constantenii ca au un salon de eplilare definitiva Constanta. Constanta este un oras foarte populat si multe femei ce se duc la mare trec prin Constanta pentru a se epila.