Avantajele pariurilor online

EuroMillions, MegaMillions, Powerball, Superloto Plus… sunt numai cateva dintre loteriile internationale care au reusit in ultimii ani sa ii fidelizeze pe romani. Avantajul lor este ca se poate paria online, prin simpla inregistrare pe un site de profil, rezultatele pot fi verificate in timp real si nu trebuie sa astepti o vesnicie pana se actualizeaza site-ul, iar un alt avantaj important il reprezinta faptul ca de obicei se realizeaza mai mult de o extragere saptamanala.

Loteriile internationale au fost, pana la acest moment, departe de scandaluri si de probleme de neincredere, cum sunt cele de care se leaga numele Loteriei Nationale si cel al controversatului 6 din 49. Romanii in general par sa prefere sa-si faca un card bancar (in cazul in care nu il aveau deja), sa se inregistreze pe un site de pariuri unde sa gaseasca intreaga oferta de loterii internationale, si sa parieze atunci si acolo unde premiul li se pare mai atragator, sistemul de joc mai simplu si mai ofertant si sansele de a castiga unele reale. Site-urile de tipul selecto.ro au avantajul ca pe langa faptul ca reunesc mai multe loterii din lume, ofera si infomatii despre sistemul de joc, despre variante, pariuri, premii, conditii necesare pentru a putea paria, etc. Si mai ales o fac in limba romana, dar si in alte limbi de circulatie internationala, astfel incat oricine isi doreste sa aiba acces la platforma de pariere sa o poata face, fara oprelisti legate de intelegerea mesajelor. 

In general, un astfel de site mai contine pe langa loterii, si jocuri de casino online, la fel ca si pariuri sportive, pentru ca in mod cert multi dintre cei interesati de loterii vor fi interesati sa aiba laolalta si alte tipuri de pariuri. Totul e mult mai simplu, navigarea se face foarte usor in meniu si nu lipsesc niciodata premiile, bonusurile, ofertele pentru clienti fideli, dar si pentru cei nou-inscrisi.

Locul de la capatul lumii

Portugalia nu este chiar tara de la capatul lumii, insa o vacanta petrecuta pe acest teritoriu iti da va cu siguranta astfel de senzatii.
 
Sagres este un orasel din Portugalia, care pare a fi un satuc dintr-o margine de tara, salbatic și măturat de valurile și de vânturile Atlanticului. Trebuie să mergem în Portugalia pentru a ne petrece o vacanță? De ce nu rămânem în România? Doar așa încurajăm economia, ar spune unii. În primul rând, fie că vrem sau nu, trebuie să vedem și altceva decât cultura și civilizația românească, pe care, ce-i drept, marea parte a acestei țări nu o cunoaștem. Să ieșim din așa zisele clișee și să revenim la frumoasa țară Portugalia, care à propos, are sărbătoare a cravatei, dar despre acest subiect în alt articol. In orasul Sagres vom gasi putini turisti, fructe de mare, că doar vorbim despre ieșire la mare, surf, plaje frumoase și extraordinar de frumoase și curate. Cea mai buna perioadă a anului în care poate fi vizitată această destinație turistică este luna august. 

Amintirile frumoase pot fi culese doar din locurile minunate ale lumii.

Echipamentul de ski – inchiriat sau cumparat

Ski-ul este probabil unul dintre sporturile cele mai scumpe, chiar si pentru amatori. Nu vorbesc numai despre vacantele in statiuni de munte, sau de turele scurte de un weekend in tara sau in destinatii mai indepartate (asta insemnand costuri pentru transport, cazare, masa, asigurari), ci si despre costurile pe care le presupune echiparea pentru un astfel de sport. Cu atat mai mult cu cat este un sport pe care va ganditi sa il faceti in familie, si atunci sunt de echipat de la doua persoane in sus… 

Lista de must have-uri pentru ski include in primul rand schiuri, bete si clapari, dar si vestimentatia indispensabila acestui sport, si accesoriile. Asadar, atunci cand gandim un buget pentru o vacanta la ski, dincolo de cele mai bune oferte ski ca raport calitate-pret, trebuie sa gandim si un buget pentru echipament. Exista in acest caz doua variante: fie investim o data si bine intr-un echipament de ski personal – si aici preturile pot varia in functie de performante si de brand – fie ne gandim la varianta inchirierii de echipament din statiunile unde ajungem in vacanta. Daca ma intrebati cand merita sa cumperi echipamente pentru ski as raspunde ca mai ales daca sunteti la inceput de drum intr-ale schiatului poate ar fi mai bine sa amanati pe cat posibil aceasta investitie, pana va dati seama daca este un sport 100% pe placul dumneavoastra, care va vine manusa si cu care vreti sa continuati intr-un ritm activ. La fel si pentru ceilalti membri ai familiei. 

Pe de alta parte, daca va limitati la doar cateva zile pe an intr-o statiune montana unde sa schiati, recomand utilizarea echipamentelor de inchiriat pe o perioada cat mai lunga. Mai ales in destinatiile de ski din afara tarii exista produse foarte calitative in centrele de inchirieri si nu este strict necesar sa aveti un echipament personal. Ceea ce trebuie, intr-adevar, sa aveti este costumul de schi si accesoriile (manusi, caciula, ochelari).

Există viață și după 40 de ani

Departe de a-mi dori un clișeu și de a mă pierde în teorii preconcepute cum că la mirajul 40-ilor trebuie cu orice preț să bifezi  câmpurile: familie, copii și ... bucătărie, mama mi-a demonstrat mereu că nu merită să păstrezi etalonul dacă nu el te duce în Wonderland.     

Suntem liberi să ne trasăm scopuri cu ce culori și arome de drajeuri vrem noi, dar la vârsta de 40 de ani cred cu tărie că trebuie să fi învățat deja câteva lucruri care să ne ajute să strălucim încă alți 40 de atunci incolo.
 
1. Influențele artificiale ar trebui să rămână la același nivel; nu cred că reușește cineva să te convingă să nu-ți dorești pierderea celor 30 cm din talie dacă ți-ai planificat asta.
 
2. Emotivitatea poate fi o piedică în rezolvarea treburile in timp optim. Nu dai cadou propria programare la cosmetică vecinei căreia i s-au umplut porii cu praf de la atâtea covoare bătute.
 
3. Schimbările de look sunt vitale pentru că te ajută să îți descoperi propriul stil și o imagine confortabilă. Ochelarii cu ‘ață’ medicinală până și bunica i-a găsit hidoși. Nu-ți dorești să ți se aproximeze prin adaos cifra care îți completează vârsta în buletin.
 
4. Cordialitatea este o calitate. Nu este recomandat să storci lacrimi prietenelor de pocker după ce ai povestit istoria romanțată a unui safari, așa că o glumă bună este mereu bine venită când petrecerea e pe cale să se ruieze curând și irevocabil.

Intâlnesc adesea oameni care îmi ridică sprâcenele în ton de plăcere ascultându-i și m-am tot întrebat de ce. La o analiză mai atentă mi-am dat seama de trucurile care îi fac atât de speciali, așa că am punctat câteva aspecte pentru cei care incă își mai pun aceleași  întrebări.

Informatii despre Catapres

Daca intentionezi sa iei steroizi si vrei sa te interesezi in legatura cu steroizii si alte substante folosite in scopuri nonmedicinale, iti vom prezenta in continuare unul din medicamentele care te vor ajuta in cazul in care folosesti steroizi. Asadar, Catapres  este un medicament folosit in special de persoanele care se confrunta cu tensiunea crescuta. Acesta se poate administra atat pe cale orala, cat si pe cale injectabila sau oculara.

Care sunt motivele pentru care sportivii sunt interesati de acest medicament? Sunt doua lucruri care pot sa motiveze acest interes. Primul, ar fi chiar scopul pentru care este prescris, multi din cei care folosesc acest medicament confruntandu-se cu probleme legate de tensiune datorate consumului de substante puternic anabolizante precum steroizii. Tensiunea ridicata reprezinta o problema destul de mare iar cei care sunt in decursul unui ciclu de steroizi opteaza pentru acest mic ajutor in cazul in care apar astfel de probleme. Daca problemele cu tensiunea devin accentuate sfatul nostru ar fi sa intrerupeti ciclul si sa consultati un medic.

Te intrebi care este al doilea efect pe care il are Catapres? Cercetatorii au descoperit faptul ca acest medicament are proprietatea de a stimula secretia proprie a hormonului de crestere pentru cel care-l utilizeaza. Acest efect interesant se produce foarte rapid dupa administrarea medicamentului si dureaza timp de cateva ore. Catapres poate ridica nivelul hormonului de crestere suficient pentru a induce un efect anabolic si termogenic. Acesta se administreaza de obicei doua doze pe zi, seara si dimineata. O singura tableta de mcg se administreaza dimineata, iar seara inainte de culcare inca 300 mcg. Doza mai mare se administreaza seara pentru a evita efectele secundare care pot sa aparara cum ar fi oboseala, letargie, gura uscata sau ameteli. Daca aveti deja tensiunea mica este recomandat sa nu folositi acest medicament.

Dileme la 52 de ani

Nu am auzit niciodata despre Cornelia Catanga, insa am citit astazi o stire despre faptul ca isi amana cununia cu Aurel Padureanu. La un simplu click pe Google am aflat ca este o cantareata in varsta de 52 de ani.

M-am gandit la rostul unei astfel de casatorii. In cuprinsul articolului respectiv se spunea ca a trait cu Padureanu timp de 23 de ani. Ce sens are oare sa te casatoresti dupa ce ai locuit doua decenii cu o persoana in aceeasi casa? Dupa ce te-a vazut atata vreme cum arati cand iesi din dus…cand te-a vazut cum arati dimineata…cand iti cunoaste obiceiurile…dupa ce aveti un copil impreuna? In cazul acesta casatoria este doar o formalitate.

Cantareata afirma ca nu va purta in niciun caz rochie alba, atunci cand va avea loc evenimentul. Mi se pare o decizie corecta, pentru ca albul reprezinta puritate, gingasie, tinerete. In cadrul unei emisiuni femeia povesteste modul cum s-au cunoscut si inceputurile relatiei. Erau in Tel Aviv, el era casatorit si avea doi copii. Nu si-au dat nicio sansa, insa dragostea si dorul au fost mai puternice. Pe langa aceasta, cantareata afirma fara inhibitii ca relatia lor este plina de pasiune. Cum ar putea la varsta de 52 de ani, dupa o relatie de 23 de ani, sa se mai imbrace in rochie alba?

Desi pare demodat, eu cred in casatorie. Nu este o simpla formalitate, ci este o dovada clara a iubirii si unitatii dintre un barbat si o femeie. Casatoria afirma ca orice obstacole ar aparea, cei doi vor ramane impreuna, pentru ca au promis acest lucru. Este ceva mai presus de cateva acte semnate. Vereghieta arata faptul ca apartii cuiva…

Pantofi sport “interzisi” femeilor

Stim care sunt pantofii sport apreciati cel mai mult in acest sezon de catre femeile de pretutindeni. Stim ca adidasii de alergat tip Nike sau New Balance si-au anuntat cu surle si trambite come back-ul in moda si stim si care sunt cele mai cool outfit-uri bazate pe acest tip de pantofi sport. Insa un lucru nu a fost nicodata clar si poate tocmai de aceea mai vedem inca pe strada dezastre stilstice ale tinutelor cu pantofi sport: care sunt tipurile de pantofi sport de care o femeie ar trebui sa se fereasca? 

Primul tip este acela al adidasilor minimalisti, care imita stilul de alergare in picioarele goale. Poti purta acest tip de pantofi sport doar daca esti atleta sau faci antrenamente de atletism si iti sunt cu adevarat indispensabili. Insa pentru tinutele de strada evita-i cu orice pret! Adidasii cu perne de aer, cu crampoane sau cu arcuri, sunt extrem de dizgratiosi, chiar si pentru barbati. Incearca sa ti-i imaginezi, in schimb, pe piciorul fin al unei femei, asortati la pantaloni scurti sau la colanti ce pot fi achizitionat din magazinele cu haine online. Ghetele de box inalte – daca tii neaparat sa porti ghete de box alege varianta scurta, care trece usor de glezna, dar destul cat sa o imobilizeze, dar stai departe de ghetele de box inalte. Nu sunt deloc feminine si nici nu pot fi sexy in vreun outfit sau altul. Cu exceptia cazurilor in care ai o stare proasta si nu ai chef sa pui nimic stylish pe tine, ci preferi mai degraba sa iti arunci in graba o pereche de blugi si un hanorac pentru o iesire urgenta, nu pune un accent prea mare nici pe tinutele cu Converse. Poti avea in garderoba o pereche albi, preferabil din cei cu talpa subtire, dar in general nu sunt un calapod care sa inspire finete, ci mai degraba masculinitate. Mai ales daca porti un numar mare la incaltaminte. 

In rest, segmentul pantofilor sport este unul extrem de vast si vei gasi cu siguranta un model care sa iti puna in evidenta feminitatea, la http://www.superfashion.ro/sport-shoes. Combina-i cu elemente vestimentare pe care le poti cauta pe site-urile de haine online.

Tot inainte

Ma inspira  mesajele pozitive, oamenii pozitivi, lucrurile facute din suflet. Ma inspira muzica buna, faptele bune, stirile despre oameni care au reusit in viata, povestile cu final fericit, gesturile simple de bunatate. Ma simt coplesita de emotie cand vad oameni care isi ajuta semenii, fara sa astepte nimic in schimb. Poate doar un zambet.

Frumusetea este in jurul nostru, este in lucurile marunte, trebuie doar sa deschidem ochii pentru a o vedea, pentru a o imbratisa. Daca e sa imbratisezi ceva, atunci imbratiseaza starea de bine. Lasa orice fel de teama deoparte, nu va face decat sa te traga inapoi. Frica e cel mai mare dusman al tau, te limiteaza, te face sa iti uiti adevaratul potential si treci astfel cu vederea toate partile pozitive. Asta doar daca o lasI sa patrunda in sufletul tau. Secretul este sa nu ramai pasiv, sa actionezi. Cu cat vei amana mai mult cu atat te vei indeparta mai tare de tinta. Asa ca, cea mai buna cale de a-ti gestiona teama este sa o infrunti, sa dai ochii cu ea, sa o privesti de pe o pozitie de superioritate. Nu mai calcula in mintea ta, dinainte, cate probleme pot aparea pe parcurs, care ar putea fi consecintele, cum te-ai putea face de ras, sau mai stiu eu ce. Gandirea asta te va tine tintuit in acelasi loc, nu te vei misca nici un pas daca vei continua sa iti faci scenarii negative. Doar actioneaza. Ia-ti inima in dinti si fa-o pus si simplu, urmeaza-ti instinctele, ele nu te vor ghida niciodata in directia gresita. Sentimentul de implinire ce il vei simti dupa ce ti-ai invins frica, este de neinlocuit.
Inconjoara-te de persoane pozitive, ele te pot ajuta, inspira si motiva spre a face lucruri extraordinare si odata ce vei prinde curaj, orice teama va disparea.