Ce se poate confectiona din fier forjat?

Elementele din fier forjat, realizate in linii simple sau mai complicate, sunt foarte rezistente in timp. De aceea, fierul forjat este cel care poate schimba atmosfera si designul unei locuinte sau unei gradini, oferindu-i nu doar stil sau rafinament, ci si durabilitate.
Exista o gama larga de produse / elemente si obiecte decorative ce pot fi confectionate din fier forjat si utilizate in amenajarile interioare si exterioare. Dintre acestea amintim:

Piese de mobilier de mici si mari dimnesiuni (vaze, scaune, mese pentru cafea, noptiere etc.)
  • Arcade din fier forjat
  • Cercuri din fier forjat
  • Elemente C si S  din fier forjat
  • Elemente de mijloc  din fier forjat
  • Elemente pentru balcon
  • Elemente pentru balustrada  din fier forjat
  • Flori si frunze din fier forjat
  • Bare amprentate
  • Inceputuri mana curenta
  • Manere si silduri
  • Piese de mobilier pentru amenajarea gradinii
  • Ornamente centrale si panouri din fier forjat
  • Platbanda amprentata din fier forjat
  • Prim montanti  din fier forjat
  • Varfuri pentru porti si garduri
  • Teava amprentata
  • Terminatii din fier forjat
  • Porti realizate integral din fier forjat

Utilizarea de elemente din fier forjat ajuta la obtinerea unui aspect arhitectonic deosebit, conferind stil si eleganta. De-a lungul timpului, fierul forjat a trecut prin mai multe etape de rafinare, s-a imbunatatit in permanenta si s-a transformat, devenind, astfel, mai atractiv si mai rezistent decat alte materiale utilizate in designul interior si exterior.

Alegeti durabilitatea si originalitatea fierului forjat, niciodata demodat! Frumusetea  si calitatea lucrarii dumneavoastra din fier forjat depinde de calitatea elementelor din care aceasta este alcatuita si de priceperea si mestesugul persoanei care le imbina.

,,Povestiri de noapte” cu Irina Fodor

Dupa o perioada lunga de castinguri, Irina Fodor este aleasa. Aceasta a fost coplesita de emotii cand a aflat ca va prezenta, alaturi de Cabral, emisiunea ,,Povestiri de nopate”.

,,Am crezut ca lesin de emotie. Sunt convinsa ca nu se putea sa incep sa merg pe drumul asta intr-un fel mai frumos de atat: alaturi de Cabral, cu care ma simt in siguranta si de la care am o gramada de invatat si cu echipa langa care lucrez de atata timp si care m-a format. Sunt convinsa ca o sa fie o experienta extraordinara, ca in platoul Povestirilor de Noapte se va rade mult si ca impreuna o sa transmitem toata energia asta si voia buna si celor de acasa” a declarat Irina dupa aflarea vestii.

Pe de alta parte, Cabral a marturisit:,, Au fost cateva saptamani de castinguri, dupa care o alta perioada in care echipa a deliberat. Am ales pe cineva care deja face parte din gasca de la Povestiri, deja stie pulsul, este deja implicat in productie si are la indemana mijloacele de exprimare propriii emisiuni. Irina este unul dintre reporterii nostri de baza, toata lumea a cazut de acord ca merita o sansa si ca se potriveste perfect. In afara de a fi o femeie frumoasa, este si foarte simpatica, energica si muncitoare. Sunt convins ca este fix ceea ce avem noi nevoie! Acum suntem prinsi in probe, in training-uri si simulari, vrem ca atunci cand vom incepe sa fim deja o echipa pe care cei de acasa s-o aprecieze.”

Irina Fodor a absolvit Facultatea de Jurnalism din Bucuresti, si inca de la 19 ani lucreaza ca reporter. In 2012 s-a alaturat echipei Povestiri de Noapte, pentru ca cu doi ani mai tarziu sa devina prezentatoare al aceleiasi emisiuni alaturi de Cabral.

De ce sa cumperi tapet online?

Moda cumparaturilor online castiga tot mai mult teren in fata clasicelor magazine stradale. In Romania secolului al XXI-lea  piata de desfacere online este tot mai mare. Pentru a putea cunoaste o astfel de expansiune, mediul virtual vine in intampinarea clientilor cu facilitati atractive. Cumparaturile se desfasoara in maxima siguranta, livrarea lor este din ce in ce mai rapida, iar daca produsul comandat nu corespunde nevoilor dumneavoastra se poate returna fara a da prea multe explicatii.

Din randul acestor magazine face parte si trendexpert.ro, care vine in intampinarea clientilor cu profesionalitate si experienta in decorarea camerei. Printre serviciile oferite este si achizitionarea de tapet online. Cu ajutorul dat de tendexpert.ro iti poti decora locuinta intr-un stil modern, iar produsele oferite multumesc si cele mai pretentioase  gusturi, chiar daca este vorba de tapet online.

Avand in vedere ca romanii folosesc internetul pentru cumparatri si il recomanda cu placere, care sunt avantajele de care ei se bucura si pentru care a-i calca pe urmele lor? In primul rand, economisesti timp; oboseala survenit din cauza asteptatului la cozi interminabile este  inlaturata. Totul se realizeaza cu un click.
Spre deosebire de magazinele clasice unde trebuie inchiriate spatii si este nevoie de personal, in mediul online multe cheltuieli se reduc; de aceea, preturile pot fi mai mici. Paleta de produse poate fi mai larga si mai variata.

In ultimul timp cel mai mare dezavantaj al cumparaturilor online a fost rezolvat. Oamenii se temeau sa cumpere ceva ce nu puteau vedea si proba inainte de a plati. Datorita seriozitatii de care dau dovada magazinele online, produsele care nu corespund cu ceea ce ati dorit sa comandati pot fi returnate. Astfel de servicii de returnare ofera si magazinul trendexpert.ro, care va pune la dispozitie o gama larga de tapet online.

Noua iubita?

Irinel Columbeanu a aparut in ultima vreme in prezenta Elenei Constantin, o fata in varsta de 23 de ani. Afaceristul marturiseste ca are numai o relatie de prietenie cu aceasta tanara actrita, o relatie care se desfasoara pe platourile de filmare.
,,E o regula de aur sa nu confirmi, dar nici ca infirmi atunci cand te vede lumea in compania unei domnisoare. Situatia este un pic mai complicata. Da, e iubita mea, dar pe platourile de filmare. Ne-am cunoscut pe platourile de filmare de la o televiziune. Cred ca saptamana viitoare sau peste doua, vom aparea in serial. Nu vreau sa dau mai multe detalii. Joaca intr-adevar rolul iubitei. Irinuca nu a cunoscut-o pe Elena si, daca ar fi, nu as spune public acest lucru” a declarat omul de afaceri.