Ce e mai usor ? Optimizare seo On Page sau Off Page?

Proprietarii de magazine online cunosc deja cat de multe nopti nu ai cum sa dormi pana nu vezi ca traficul pe site e oarecum stabil. Ca sa-l mentii acolo unde e si pe viitor ai nevoie de optimizare seo de calitate si rapida, bine targetata, bine gandita. La DexterSeo, agentie full-service de marketing online si optimizare pentru motoarele de cautare, ai toate instrumentele si serviciile necesare, implementate de profesionisti, pentru ca traficul si vanzarile sa fie mai mari ca niciodata.

Daca optimizarea On Page, in interiorul site-ului, in structura, continut, e mai usoara si se poate incepe inca de la construirea site-ului, cea Off Page e mult mai pacatoasa. Cel mai greu de facut este o optimizare seo Off Page de calitate, adica in afara site-ului, prin intermediul strategiilor si instrumentelor externe. Ea include link building, social media si social bookmarking. SEO Off Page nu face decat sa dea o idee motoarelor de cautare despre cum este perceput site-ul de toate sursele externe posibile. Este usor de inteles ca un website care e util va avea foarte multe referinte, linkuri externe care trimit catre el, va fi mentional pe retelele de socializare mai des si se va gasi „la bookmark” pe retele de tip social bookmarking, cum e reddit.com. Si totusi, care ar fi beneficiile concrete aduse de optimizare seo Off Page? In primul rand, ranking mai inalt, adica mai mult trafic si pozitie mai buna pe site-urile de raportare Page Rank, relevanta mai mare, Page Rank mai mare, autoritate mai mare.

In al doilea rand, expunere mai mare in online, vizibilitate mai buna. Link building-ul este cea mai populara modalitate de optimizare seo Off Page. Se pot obtine astfel de linkuri externe prin intermediul directoarelor de bloguri si indexarea in ele, semnaturi de pe forum unde sa fie trecut si site-ul, comentarii, indexarea in directoare de articole, scheme de schimb de linkuri foarte bine gandite. De retinut ca nu conteaza prea mult cat de multe linkuri vin spre site si trimit spre el, ci calitatea lor, de unde vin, ce autoritate au celelalte site-uri externe. O parte importanta din SEO Off Page si o metoda super simpla de construire de linkuri catre site este social media. In ultimii ani mentiunile in social media au devenit un factor de ranking de care site-urile de Page Rank chiar tin cont foarte mult.

Nu trebuie sa uitam nici de social bookmarking, care, desi e demodat, este in continuare foarte bun daca vreti sa aveti trafic de calitate pe site. In functie de ce nisa are website-ul afacerii, va puteti promova site-ul pe reddit.com sau digg.com, de exemplu, doua dintre cele mai populare surse de social bookmarking din prezent. Ambele modalitati de optimizare sunt facute cu cea mai mare seriozitate de echipa DexterSeo pentru ca afacerea dvs. si magazinul online, website-ul de prezentare sa fie cat mai aproape de perfectiune si cat mai sus in rezultatele returnate de motoarele de cautare.

Lucruri bune pe care i le datoram Mortii Negre

Clasa de mijloc. Libertatea in raport cu obligatiile feudale le-a dat oamenilor posibilitatea sa aiba o viziune mai larga, care sa depaseasca orasul, satul lor. Cei mai ambitiosi dintre ei si-au dorit sa faca comert, la oras, sa castige un ban cinstit. Asa s-a nascut clasa de mijloc. Orasele au devenit noi centre ale economiei si comertului infloritor. Radacinile capitalismului modern si competitia dintre producatori au devenit noile realitati ale unei societati in schimbare.

Luxul a devenit un motiv de mandrie si de afisare a puterii si priceperii fiecaruia, clasa de mijloc isi permitea deja sa traiasca in lux si sa nu si-l mai doreasca. Traficul economic dintre Est si Vest a incurajat comertul si schimburile economice. Competitia nu era pe placul tuturor, mai ales al vechii nobilimi, care incerca sa epateze in public si sa poare numai vesminte aurite si mult metal pretios si materiale scumpe pentru a dovedi ca se poate si altfel. Fara a investi in bunuri personale luxoase, clasa de mijloc si-a folosit averea pentru a deveni supraveghetorii artei, stiintei, literaturii, filozofiei. Rezultatul? O explozie a creativitatii intelectuale si culturale pe care o cunoastem sub numele de Renastere. Libertatea de gandire. Influenta nefasta a Bisericii Catolice medievale asupra oamenilor a fost distrusa de Moartea Neagra. Orice fel de cunostinte medicale moderne au fost puse mereu in contextul teologiei si spiritualitatii.

Cum calugarii si clericii mureau pe capete din cauza ciumei, credinta in Divinitate a inceput sa nu mai fie „la moda”. Din acel moment libertatea de gandire a luat locul dogmei religioase, oamenii au putut crede ce doreau, cum doreau, iar religia nu a mai fost principala lor preocupare.

Ingrijirea sufletului se face prin meditatie, relaxare si cursuri dezvoltare personala

Zi de zi suntem preocupati de ingrijirea corpului nostru. Ne spalam, ne hranim la ore fixe, mergem la medic cand ne e rau, ne pansam, face exercitii fizice, mergem la sala, nu mancam prea multe grasimi animale etc. In secolul vitezei, omul modern a renuntat sa mai acorde o importanta la fel de mare si sufletului, sa puna ingrijirea sufletului prin relaxare si meditatie pe primul plan, la acelasi nivel cu ingrijirea fizica.

Cum ne dam seama insa cand avem nevoie de ingrijirea sufletului? E simplu. Viata nu este nicidecum monotona, viata e ca un rau care isi schimba mereu cursul, e inedita in cele mai neasteptate moduri. Clipa de azi nu e aceeasi cu cea de maine, ziua de azi poate sa nu semene cu cele ce vor urma. Numai de noi depinde sa le facem unice. Uneori, suntem blocati in tipare care nu ne mai ajuta sa ne ducem la bun sfarsit sarcinile, scopurile noastre in viata, viata pare ca nu este asa cum ne-am dorit, relatiile noastre sunt departe de a fi perfecte. Obtinerea bunastarii si a relaxarii devin atunci coordonate al ingrijirii sufletului, semnale clare ca sufletul are nevoie de toata atentia dvs.

Stresul, anxietatea, increderea, relaxarea si echilibrul se pot atinge doar prin transformare constienta, prin depistarea perspectivei celei mai bune si mai obiective care sa ne ajute sa ne cultivam cele mai bune si mai eliberatoare emotii. Prin metodele energetice se poate ajunge foarte usor in starea in care sa fim in stare sa aplicam tehnici de eliberare emotionala, reprogramarea matricei si sa intelegem codul emotiilor. Ce pot face aceste tehnici si metode energetice? Ne ajuta sa intelegem ce e cu viata noastra, ce obstacole si de ce natura sunt, precum si depistarea metodelor de echilibrare energetica. Printre cele mai cunoscute tehnici pe care si dvs. le puteti aplica sunt aliniarea partilor fiintei, obtinerea senzatiei de bine si de relaxare, eliberarea blocajelor si renuntarea la tipare negative, obtinand astfel libertatea si atingerea potentialului maxim. Energia fizica, increderea, emotiile pozitive vor face din nou parte din viata dvs.

Pe de alta parte, sufletul are nevoie si de constientizarea sentimentelor, emotiilor care-l anima. Ea se poate face prin percepera emotiei si sentimentului, cautand mereu sa simtim energia lui, forta. Perceperea trairilor si sentimentelor ne ajuta sa traim in totalitate fiecare sentiment, fara sa ne fie teama sau sa fim tulburati de ceva anume. La relaxarea ne ajuta si exercitiile simple practicate acasa sau la birou, oriunde, dar si metoda de trening autogen, care presupune inducerea de senzatii de caldura si de greutate in corp pentru atingerea unei „stari launtrice de profunda relaxare” din punct de vedere fizic si mental. Cele mai interesante carti si cursuri de dezvoltare personala, tabere si excursii va sunt puse la dispozitie doar pe http://bio-cleaning.ro, magazinul online cu produse bio eco pentru ingrijire personala si pentru suflet.

Astfel, puteti citi despre Adevarata Putere a Apei, Adevarul Suprem referitor la Iubire si Fericire, carti despre puterea de a vindeca si a de a te autovindeca, despre puterea din interiorul tau si multe alte titluri interesante. La capitolul cursuri meditatie, la http://bio-cleaning.ro aveti de ales dintre cateva cursuri interesante de radiestezie, autocontrol mental,  Reiki Usui si Reiki Tibetan sau cele cu Maestru International Karuna Reiki Nivel I. La oricare dintre cursuri se pot face programari, programul e afisat clar in pagina fiecaruia. Iar daca aveti nevoie de o iesire in natura, unde sa puteti practica cele mai complexe tehnici de relaxare, http://bio-cleaning.ro va propune Tabara Initiatica AIO Partea I 23 - 26 Aprilie 2015 Sinca Veche/Bucium/Sambata de Sus, prima din seria taberelor corespunzatoare celor 10 Initieri ale Caii, numita simbolic Arsenie Boca.

Pe langa meditatii si relaxare, se vor vizita diverse lacase de cult, se va asista la slujba si vor exista si cursuri speciale de meditatie si relaxare, unde veti invata cum sa puneti in practica tehnicile descrise mai sus. Mai multe detalii pe http://bio-cleaning.ro.

Ghiseul

Baba, cu ochii si parul spalacit din spatele ghiseului, ma privi pe sub ochelarii cu dioptrii uriase cu o atitudine potrivnica, dusmanoasa, de parca as fi calcat-o pe picior sau i-asi fi bagat mina pe sub fusta.
- Ce-ti este neclar, ma repezi ea, ti-am spus ca incasarile se fac la ghiseul patru!
- Da, zic, mi-ai spus, dar eu vreu sa platesc la ghiseul unu, adica aici, unde platesc de cind ma stiu!
 - Nu ma intereseaza ce vrei d-ta! mi-o reteza vehement. De anul acesta s-au schimbat regulile! Eu n-am dreptul sa incasez, indrum doar contribuabilii, prosti ca d-ta, sa plateasca la ghiseul patru!
- Si esti platita pentru asta! intreb mirat.
- Imagineaza-ti ca da, raspunse ea in doi peri. Hai, plimba ursul, ca alfel chem paza! M-am dus la ghiseul cu numarul patru enervat de impertinenta babei, unde alta ciocanitoare ma lua in primire.
- Fara nota de creditare de la ghiseul unu, nu pot sa va incasez banii!

Pasii de urmat pentru a avea succes in vanzarea locuintei

Doriti vanzarea casei cat mai rapid? In loc de a astepta ca un posibil cumparator sa va bata la usa, puteti opta pentru o cale alternativa de a vinde locuinta. Incepeti prin a solicita recomandari din partea companiilor de specialitate care se ocupa de acest domeniu.

Decideti suma minima pe care sunteti gata sa o acceptati pentru casa: Cand nu stiti pragul de jos sub care nu trebuie scazut este posibil sa nu castigati valoarea reala de piata pe care o puteti obtine. De asemenea, va va ajuta sa faceti o vanzare a casei rapida, astfel economisind plata unui evaluator de specialitate. Creati o nota cu valoarea medie de piata a celorlalte case de vanzare Iasi, decizand in consecinta asupra sumei minime pe care doriti sa o acceptati. Atunci cand fixati acest lucru, nu uitati sa luati in considerare faptul ca va trebui sa achitati unele taxe si impozite pentru locuinta. Intrati in discutie cu firmele imobiliare si contactati-le la sediu, nu doar prin intermediul Internetului. Daca discutati cu specialistii in persoana, veti avea o idee a modului in care tranzactiile functioneaza si in care se apropie de finalizare. Puteti obtine o introspectie in procesul care trebuie urmat si, de asemenea, puteti clarifica cu ei daca puteti utiliza unele informatii pentru a verifica contractul.

Dupa ce evaluati proprietatea dumneavoastra in functie de datele de specialitate, acordati-va un timp de lucru in care sa va hotarati daca sunteti de acord cu pretul de vanzare sau nu. In cazul in care sunteti de acord cu evaluarea respectiva, cercetati daca exista vreun cost suplimentar nestiut pe care va trebui sa il suportati si atunci cand primiti banii. Acest lucru va va ajuta sa faceti vanzarea casei cat mai rapida si la un pret al pietei corespunzator, fara a aparea probleme ulterioare.

Hoti cu staif

De ceva vreme, se fac arestari pompoase in fiecare zi. A devenit un fapt cotidian. Banal. Nu mai mira pe nimeni! Drumul cate Directia Nationala Anticoruptie este batatorit de politicieni. De fosti ministri. Deputati in functie. Senatori. Nicicind nu s-a mai vazut o asemenea vinzoleala! Prejudiciile depasesc orice inchipuire, iar hotii cu staif pun totul pe seama apartenentei lor politice. Razbunarii partinice. Pe seama lui Basescu. Tatal lor. Multi se imbolnavesc subit. Isi descopera boli exotice, reale sau imaginare.

Vor operatii in spitale occidentale. Aproape de banii furati si dositi in offshor-uri. Vor procese echitabile. Fir-ar dracului de echitate! De cind a devenit hotia echitabila? Dupa capul lor, au si drepturi. Asa o fi, numai ca dreptul de a fura nu prea exista. Si daca ar fi legiferat din greseala ( mai stii!), tot la tuhaus ar duce! Cit de prost trebuie sa fii ca sa nu intelegi ca hotia are picioare scurte? Nu poti sa-ti bagi labele murdare pina la git in bugetul Statului si sa spui ca nici rahat n-ai mincat, nici gura nu-ti pute! Adevaul (trist) e in alta parte si nu are nimic in comun cu prostia. Din contra! Schema „desteapta” se rezuma, de fapt, la un simplu calcul: furi cit poti, faci o halta la zdup, si ramii cu banii. Ce a mincat lupul e bun mincat! Prinde orbul, scoate-i ochii! Din fericire, nici procurorii nu-s prosti! Cum ii inhata, ii lasa cu curu` gol. Pun sechestrul pe toate. Inclusiv pe conturi. Acorda clementa denuntatorilor, aflati la mare trecere! Reduce pedeapsa pentru unii ca sa-i dea in git pe altii! Morala nu mai conteaza in ecuatia aceasta.

Hotul nu are morala, denuntatorul nici atit. Decit sa plinga mama, mai bine plinge ma-ta! Si o mina spala pe alta. Degeaba se zbat avocatii, platiti regeste ( din bani faptei!), sa invie mortul! Scroafa e moarta in paousoi. N-o mai invie nici Codul penal, nici Constitutia, nici Carta Universala a drepturilor omului, nimic.

Camerele de supraveghere wireless

Aceasta lume mult timp conectata prin cabluri acum merge fara fir. Proprietarii pot fi bucurosi, deoarece pot avea un sistem de supraveghere fara fir, care nu va afecta casa sau spatiile interioare si exterioare, avand acelasi grad de securitate si supraveghere. In perioada de glorie a cablurilor lungi si nenumaratelor fire, nimeni nu se gandea ca gadgeturile wireless ar putea supravietui.

Oamenii puteau doar sa viseze la aparatele fara fir si anticipau tehnica de comunicare incongruenta si futurista. Cand noile camere supraveghere HD au luat cu asalt piata, clientii isi doreau un sistem de supraveghere fara fir. Acum, ca acestea sunt disponibile si pe http://supraveghere-camere.net/, nu mai exista nicio ezitare cu privire la eficacitatea lor, astfel incat ele ocupa un loc fruntas in vanzarile oricarei firme de specialitate din domeniul echipamentelor de supraveghere. Se spune ca un sistem de supraveghere fara fir cere ceva mai mult timp pentru instalare si este nevoie de un anumit numar de camere supraveghere HD in jurul casei, in interior si in aer liber. Exista un adevar in acest lucru, dar in schimb, sistemul wireless functioneaza efectiv si eficient, fiind o garantie pe termen lung. Un alt lucru care trebuie tinut minte este ca aceste camere wireless trebuie sa fie reincarcate periodic si pozitionate ceva mai aproape de centrul de inregistrare sau sistemul de primire a informatiilor pentru a receptiona cele mai clare transmisii.

Dar aceasta este doar un pret foarte mic care este nevoie sa fie platit pentru a scapa de multele fire care se infiltreaza intr-un sistem traditional prin cablu, si care, uneori poate parea inestetic. Se pot amplasa orice tip de camere mai mici wireless oriunde in locuinta sau spatiul de birouri, unele fiind atat de bine camuflate incat este aproape imposibil sa fie detectate fara a le cauta cu atentie.

Cazuri uimitoare de trisare cu buna stiinta

Programul care a inspirat „No child left behind” a fost un exemplu perfect de lipsa de sinceritate academica. Din 2002, de cand No child left behind a impus acreditarea si acordarea de fonduri de la buget pe baza performantelor si testelor standardizate, multe scoli au inceput sa se confrunte cu probleme din cauza rezultatelor slabe. Legea care a impus aceste norme stricte de acordare a banilor si acreditarilor a pornit totusi de la un program de studiu care a reprezentat o mare frauda la acel moment. In 1990, George W. Bush, pe atunci guvernatorul Texasului, incerca sa puna pe picioare o initiativa educationala care urma sa fie baza No child left behind, asa ca s-a inspirat de la modelul Houston Scoala Elementara Wesley. Ce avea asa de deosebit scoala era un program special pentru ajutarea cresterii randamentului copiilor la citire, ceea ce a si dat rezultate, aparent, progresul astronomic de la testele de citire fiind pe placul guvernatorului. Performantele au scazut apoi drastic, ceea ce a condus la descoperirea faptului ca micutii trisau si li se spuneau raspunsurile. In 2005 s-a descoperit totul.