Cum se obtine apa de calitate

Apa de calitate, este esentiala pentru organism

Cu totii stim ca organismul are mare nevoie de hidratare, iar in acest sens apa potabila reprezinta sursa principala de hidratare a organismului. Pentru a ne pastra sanatatea intacta este absolut esential sa consumam o apa cat mai curata si de cea mai buna calitate, astfel dupa efectuarea anumitor studii s-a ajuns la concluzia ca cea mai buna apa este apa trecuta prin filtre si purificata. Asadar apa este considerat fundamentul vietii, fie ca este destinata oameniilor, florei, sau faunei. Consumul ridicat de apa are numeroase functii benefice pentru organism, astfel apa contribuie la eliminarea toxinelor, ajuta procesuld e digestie, absoarbe hrana intr-un mod foarte bun, precum si multe altele.

In ce masura depinde starea de sanatate, de consumul de apa

Apa este printre putinele lichide la care nu se pune problema asupra cantitatilor consumate, astfel alaturi de aer si apa este vitala pentru a supravietui. Pentru a avea un organism sanatos, puternic si bine hidratat este recomandata consumarea a cel putin 2 litri de apa pe zi. Anumiti specialisti au realizat unele studii si au ajuns la concluzia ca la fiecare 18 kilograme cantarite trebuie consumat aproximativ 1 litru de apa. Este bine de stiut ca nu toata apa care se vrea a fii potabila, este si buna de baut, iar in acest sens sunt recomandate filtrele de apa. Apa de cea mai buna calitate se obtine daca este trecuta printr-un filtru de apa, iar beneficile consumului unei astfel de ape nu raman asteptate prea mult. Asadar daca se consuma apa de calitate se elimina cu usurinta deseurile si toxinele din organism. De asemenea un consum adecvat de apa, imbunatateste metabolismul si ajuta la reducerea greutatii. Pe langa aceste multiple beneficii, demne de luat in seama, cea mai buna apa este aceea care diminueaza riscul unui atac de cord, diminueaza riscul de cancer al colonului si riscul ca femiele sa faca cancer la san.

Beneficiile hidratarii cu apa alcalina

Apa alcalina se obitne folosind un ionizator care ofera in PH ridicat, cu ajutorul acestuia se elimina toxinele si chimicalele, pastrandu-se mineralele din componeta ei. Pentru a mai obtine apa alcalina se recomanda utilizarea unui stick alcalin, este la indemna oricui si poate avea o durata de viata de aproximativ 1 an. Consumul a minim 2 litri de apa alcalina zilnic, reda organismului o energie foarte mare, astfel sunt tinute la distanta simptome neplacute precum: oboseala, durerile de cap, gandirea confuza si de ce nu depresia. De asemenea pierderea in greutate este un avantaj demn de luat in seama, intrucat daca organismul este hidratat corespunzator cu apa, acesta nu mai are aceeasi nevoie de a se alimenta cu mancare si astfel vom manca mai putin. Consumul apei de cea mai buna calitate aduce beneficii si epidermei, astfel se elimina riscul aparitiei nedoritelor acneei, sau uscarea pielii. Hidratarea in permanenta a organismului cu apa, poate avea efecte anti – imbatranire, astfel toxinele se elimina datorita consumului de apa. Acest efect anti – imbatranire vine pe fondul eliminarii toxinelor si deseurilor din organism, iar aceasta apa este bogata in antioxidanti care previn imbratranirea.