,,Povestiri de noapte” cu Irina Fodor

Dupa o perioada lunga de castinguri, Irina Fodor este aleasa. Aceasta a fost coplesita de emotii cand a aflat ca va prezenta, alaturi de Cabral, emisiunea ,,Povestiri de nopate”.

,,Am crezut ca lesin de emotie. Sunt convinsa ca nu se putea sa incep sa merg pe drumul asta intr-un fel mai frumos de atat: alaturi de Cabral, cu care ma simt in siguranta si de la care am o gramada de invatat si cu echipa langa care lucrez de atata timp si care m-a format. Sunt convinsa ca o sa fie o experienta extraordinara, ca in platoul Povestirilor de Noapte se va rade mult si ca impreuna o sa transmitem toata energia asta si voia buna si celor de acasa” a declarat Irina dupa aflarea vestii.

Pe de alta parte, Cabral a marturisit:,, Au fost cateva saptamani de castinguri, dupa care o alta perioada in care echipa a deliberat. Am ales pe cineva care deja face parte din gasca de la Povestiri, deja stie pulsul, este deja implicat in productie si are la indemana mijloacele de exprimare propriii emisiuni. Irina este unul dintre reporterii nostri de baza, toata lumea a cazut de acord ca merita o sansa si ca se potriveste perfect. In afara de a fi o femeie frumoasa, este si foarte simpatica, energica si muncitoare. Sunt convins ca este fix ceea ce avem noi nevoie! Acum suntem prinsi in probe, in training-uri si simulari, vrem ca atunci cand vom incepe sa fim deja o echipa pe care cei de acasa s-o aprecieze.”

Irina Fodor a absolvit Facultatea de Jurnalism din Bucuresti, si inca de la 19 ani lucreaza ca reporter. In 2012 s-a alaturat echipei Povestiri de Noapte, pentru ca cu doi ani mai tarziu sa devina prezentatoare al aceleiasi emisiuni alaturi de Cabral.