Revelion cu un buget de criza? E posibil daca stii cum sa alegi meniul si restaurantul

Noaptea de Revelion se poate transforma pe loc intr-un cosmar daca nu va orientati bine acand alegeti un restaurant unde sa o petreceti sau o locatie care nu are toate conditiile pentru distractie pe saturate. Atentia sporita si un buget bine gandit va pot scuti de probleme si va pot pune in fata unor oferte de revelion care sa merite toti banii. Nu e neaparat ca seara de revelion sa fie plina de mancare si bautura cat mai multa ca sa va simtiti bine si sa puteti pasi cu dreptul in noul an. Se poate si cu un meniu revelion ieftin, dar foarte bine dozat si ales pe spranceana, cu preparate delicioase si bauturi fine care sunt atent potrivite cu tot ce se serveste.

Se pot alege meniuri bazate pe tartine cu diverse bucatele de cascaval, sunca sau salam uscat, cu somon, minifrigaruie sau cosulete cu crema de ficatei, o friptura de vita sau un piept de curcan bine facut, condimentat la fix si asezonat cu o salata de acrituri, muraturi asezonate. Sau foarte bine puteti sa alegeti oferte de revelion si meniu revelion ieftin din care sa faca parte balotina din piept de pui cu legume, apic de curcan sai creveti in crusta de spaghetti de cartofi, cu un somon fume pe lamaie si o rulada de cascaval cu piper ori de curcan cu mango. Daca preferati ceva mai light, restaurantele va pun la dispozitie si midii in sos de vin, greppes au fois, rulou de somon au fromage, curcan in aspic, tarte cu avocado sau trandafiri din salam si somon cu buchetier de legume si sos lemon butter, sos de struguri. La fel, nu e neaparat sa dansati intr-o sala de 100 de metri, va puteti simti bine si cu bani mai putini in sali mai micute amenajate cu mult gust si cu un ring de dans excelent pentru orice pirueta, situat in centrul incaperii.

Restaurantele dinspre periferie pot fi mai bune decat cele din centru, care ofera aceleasi servicii, atat ca ridica pretul din cauza pozitiei. Daca e si mai retras si atmosfera mai romantica, atunci noaptea de Revelion va fi perfecta si nu va implica cheltuieli prea mari. Ca sa reduceti costul meniului puteti discuta, daca organizati ceva in familie, cu prietenii sa veniti cu bauturi de acasa si sa mai scutiti din banii pe bar.