Nuantele metalice – top trend pentru nunta anului 2016

Nunta anului 2016 aduce cu sine cateva noutati in materie de ce se poarta, si cu ce culori putem decora locatia pentru nunta astfel incat sa ne putem lauda ca avem o nunta in acord cu tendintele. Cel mai important trend pentru nuntile acestui an sunt culorile metalice. Auriul si nuantele de aur roz vor fi la mare cautare, de la obiectele de decor din saloanele de nunti si pana la fete de masa, lumanari sau place card-uri si invitatii.

Va imaginati o locatie spectaculoasa precum un balroom Bucuresti cu impozantele sale candelabre si nuante de auriu stralucind peste tot? Ei bine, daca va doriti o nunta de vis, cu un aer regal nu ezitati sa folositi acest trend pentru ca departe de a arata kitsch va da o nota aparte evenimentului. Se pare ca preferatul acestui an va fi aurul roz, si nu numai pentru decorarea locatiei pentru nunta, ci si pentru verighete. Iar ca un pont, marile case de afara recomanda sa optati pentru sampanie rose si un candy bar in nuante de auriu si roz, care cu siguranta va atrage atentia invitatilor inca de la primii pasi.

Nuantele metalice isi pot face simtita prezenta in tematica nuntii inca de la alegerea invitatiilor. Pentru 2016 specialistii recomanda invitatii stralucitoare, cu glittere sau fara, in nuante de asemenea, de auriu si aur roz sau chiar cupru. Nu numai hartia invitatiilor, ci si literele sunt marcate de acest trend de culoare. Genul de saloane evenimente pentru organizarea nuntii se preteaza perfect la abordarea unei tematici coloristice unice, pentru ca pot fi personalizate foarte usor in colaborare cu specialisti designeri.

De asemenea, cel mai important trend pentru rochiile de mireasa, dar si pentru rochiile domnisoarelor de onoare, sunt rochiile in nuante metalice sau cu paiete. Varianta este ideala pentru tinerele mirese care adora sa straluceasca, de data aceasta la propriu.