Vrei sa razi? Bancurile sunt solutia!

Nu te lasa prada tristetii! Mai bine cauta niste bancuri pe net. Mai bine cauta niste bancuri pe net. Sau chiar si mai bine, alege niste bancuri tari cu Bula. Asa o sa zambesti mai mult si mai des, pentru ca in categoria bancuri Bula este mereu campion.
Daca vrei sa te bucuri mai des de bancuri, atunci e bine sa stii ca majoritatea site-urilor ofera posibilitatea de a te abona pentru a primit bancuri tari in fiecare zi in mod automat pe telefon. Astazi tehnologia este foarte avansata, asa ca nu trebuie sa fii neaparat in fata unui calculator pentru a citi niste bancuri tari sau bancuri cu Bula. Iti ajunge telefonul, smartphone-ul sau tableta. Poti sa citesti in tramvai, in autobuz sau in maxi, dar ai grija ca rasul tau sa nu-i deranjeze pe ceilalti. Cu totii avem zile proaste si nu intotdeauna exista cineva care sa te faca sa zambesti. Bula este singurul care ramane in bancuri si care poate fi medicul tau, dar si colegul obraznic de la scoala.
Rasul este foarte sanatos, spre deosebire de tristetea care te poate duce intr-o stare deprimanta si care iti aduce de obicei ganduri rele. E bine sa incerci sa fii optimist in cele mai multe dintre momentele zilei, asa ca incearca niste bancuri cu Bula, pentru ca ele te vor ajuta. Mai exista, bineinteles si alte bancuri tari, pe care le vei gasi atunci cand vei naviga de pe un site pe altul.
In ultima perioada s-a putut observa insa, ca nu doar cei tristi cauta bancuri, ci si ziaristii. Ei au inceput sa imprumute din bancuri cu Bula anumite expresii, anumite idei pentru a sugera lucruri intepatoare. Astfel, politicienii devin Bula, reprezentatii institutiilor publice care sunt corupti devin si ei Bula, iar titlurile articolelor din ziare devin adevarate bancuri tari sau mai bine zis, bancuri cu Bula.
E mai usor sa apelezi la tertipuri atunci cand vrei sa lovesti in cineva, mai ales cand e vorba de ziaristi. Ei au o influenta destul de mare asupra cititorilor, care de cele mai multe ori nu este chiar mica. “Cinci membri din gasca lui Bula au ajuns dupa gratii”- iata un exemplu care demonstreaza cum ziaristii isi ascund adevaratele intentii in spatele unui personaj din bancuri tari care se gasesc pe orice pagina de internet in urma unei simple cautari. Atunci cand s-au dat anunturi in ziare, anunturi pentru vanzarea unor active foarte importante, jurnalistii au decis ca e mai bine sa sugereze acest lucru prin titluri de tipul “Bula scoate la vanzare”, decat sa dea adevaratul nume la care se refera. Astfel se pun la adapost de posibile procese, dar in acelasi timp iau peste picior pe cineva.
Bancurile cu Bula nu sunt folosite de ziaristi numai in titluri si texte, ci si pentru a mari numarul de persoane care intra pe un anumite site, de exemplu. Exista oameni care cauta in mod deosebit bancuri tari care sa-i amuze, iar acestea au inceput sa apara pe mai toate site-urile ziarelor, dar si in editia tiparita. Printre stiri negre sau mai putin rele, cititorii vor putea sa-si descreteasca putin fruntea si sa se amuze.