Schimba poarta clasica cu una automatizata si castiga timp pretios

V-ati saturat sa tot deschideti si sa inchideti poarta de la intrare cand iesiti sau cand veniti cu masina? Nu vreti sa mai pierdeti timp inutil cu unsul si schimbatul ivarelor metalice? Cu serviciile Automatizari mHouse scapati rapid de timpii morti si nu riscati sa ajungeti cu intarziere la locul de munca.

De ce ati alege sa automatizati poarta de la casa? In primul rand ca e mai greu de deschis si hotii nu vor mai putea avea acces asa de usor inauntrul locuintelor. In al doilea rand, pentru ca o poarta automatizata este mult mai simplu de intretinut, este mai frumoasa si este de efect, schimba total maniera in care sunteti vazut, sunteti perceput de catre ceilalti. Eleganta portilor din mediul rezidential trebuie sustinuta si cu automatizari pe masura, care sa respecte structura arhitectonica a locuintelor.

Cel mai bun sistem de Automatizari mHouse este cel al portilor batante cu motor ingropat. Astfel, designul si stilul portilor nu este afectat, sunt silentioase, mobilitatea e foarte buna si portile se inchid si se deschid rapid. Sistemul amintit se poate monta pe orice tip de poarta batanta, tipurile constructive permitand unghiuri de deschidere ce ajung ala 180 de grade. Motoarele folosite pentru automatizari sunt foarte puternice, sunt usor de intretinut, rezista in timp si se pot repara in serviceul asigurat gratuit. Materialele folosite sunt rezistente, rezista la coroziune, pot functiona chiar si in conditii climatice vitrege.

Daca ploua sau ninge nu e nevoie sa te cobori din masina pentru ca poarta se va deschide automat cu sistem Automatizari mHouse, designul intrarii este imbunatatit si e mult mai impunator cu porti mobile, daca se intrerupe curentul functioneaza cu baterii sau acumulatori. Unele sisteme au si carcasa anti-soc, iar timpul pierdut cu inchisul si deschisul portii cand te grabesti undeva nu mai reprezinta o problema.