Cutia postala ideala pentru casa la curte

Daca va pregatiti sa va mutati in casa de vis pe care tocmai v-ati construit-o sau ati cumparat-o si sunteti pe ultima suta de metri cu detaliile, nu uitati de cutia postala. Este adevarat ca la bloc aceasta era ultima grija de care sa tineti cont, insa la casa alegerea unei cutii postale este foarte importanta, pentru ca este un aspect care tine atat de siguranta corespondentei cat si de confort. In primul rand, pentru ca aveti libertatea de a alege un design pe gustul propriu si nu mai sunteti conditionat de tipul standard de cutii postale din tabla, existent in toate scarile de boc, alegerea unei cutii postale ideale pentru casa va fi o “joaca” mai mult decat o corvoada.

In al doilea rand, va trebui sa va ganditi la un tip anume de cutie postala care sa fie rezistenta la intemperii si mai ales una care sa fie foarte sigura. In materie de design, foarte populare sunt cutiile postale de inspiratie americana, personalizate sau cu accesorii, care adauga o nota de personal unei case. Se pot alege cutii cu dimensiuni mai mari, pentru corespondenta mai voluminoasa sau cele cu dimensiuni standard. Orice ati alege insa, este bine sa tineti cont de stilul casei si de designul gardului, pentru ca veti amplasa cutia postala pe gard. Puteti alege modele din metal daca gardul este realizat din fier sau policarbonat, la fel cum puteti opta pentru modele din lemn (stil casuta, de exemplu) daca aveti un gard din lemn, mai aproape de stilul rustic sau chiar un gard din lemn cu design modern.

La capitolul rezistenta, alegeti materiale care sa reziste la umezeala si de asemenea vopseluri care sa nu curga la prima ploaie. Este foarte greu sa luati la colindat magazine cu materiale pentru constructii si decoratiuni, pentru a gasi un model cat mai potrivit. Mult mai simplu si mai comod va fi sa gasiti modelul potrivit daca faceti o cautare in online, unde modelele sunt extrem de diversificate si veti gasi cu siguranta un raport foarte bun intre design, calitate si pret.