Serbarea de Craciun alaturi de Nichiduta

Prima serbare la scoala a copiilor este un eveniment special in viata acestora, este pentru prima data cand se intalnesc cu Mosul si ii pot sune o poezie in calitate de scolari. Cei mici simt emotia momentului si mandria de a fi numit scolar si raspund cu drag invitatiei Mosului de a spune o poezie pentru a-si primi cadoul. La fel de special este evenimentul si in viata parintilor, care se simt mandri de cei mici si de cat au evoluat.

Insa pentru parinti serbarea scoalara vine si cu o alta incarcatura, si anume aceea a stresului legat de organizare. Pentru ca... de cele mai multe ori la scoala parintii - fie direct, fie prin comitetul de parinti - se ocupa de organizarea serbarii. Scolile nu au aprobare si uneori nici spatii pentru organizarea acestui tip de eveniment si de asemenea, profesorii nu au voie sa stranga sume de bani nici macar in scopul organizarii unor evenimente de acest gen. Si atunci parintii sunt cei care trebuie sa preia sarcina organizarii evenimentului, de la alegerea unei locatii si pana la cadourile pe care copiii le vor primi de la Mosul. Cum ofertele pe piata sunt foarte variate, orice decizie implica cercetare, si este cu atat mai greu. Insa anul acesta fara niciun fel de dubiu am ales jucariile de la nichiduta.ro, cele pe care copiii le-au primit de la Mos Craciun.

Efectul a fost asa cum si asteptam de altfel, unul extrem de bun, iar zambetul de pe chipul copiilor inegalabil. De ce Nichiduta? Pentru ca aici am gasit cea mai buna selectie de jocuri si jucarii educative, adecvata varstei scolarilor, jucarii care sa le stimuleze inteligenta si creativitatea. In plus, dincolo de jucariile ideale si atat de bine primite de catre copii, la Nichiduta am avut parte si de oferte foarte avantajoase de pret dar si de maxima eficienta in prelucrarea comenzii.