Schimba aspectul bucatariei cu noile baterii pentru chiuvete de la casasibucataria

In bucatarie, mai mult decat in orice alta camera, ai nevoie in permanenta de curatenie. Primul loc din care trebuie sa incepi sa faci curat este chiuveta, acolo unde zilnic speli vase, pregatesti ingredientele pentru mancare, speli carne, fructe, legume. Cu timpul, chiuveta incepe sa fie din ce in ce mai vulnerabila la aparitia microbilor asa ca ai nevoie de baterii chiuvete care sa isi faca treaba cat mai bine si sa aiba si un design deosebit, in ton cu bucataria.

Alegerea unor baterii potrivite pentru tipul chiuveti este destul de dificila mai ales ca sunt foarte multe tipuri de baterii pe piata, fiecare are caracteristicile sale, depinde mult de modelul de chiuveta avut. La casasibucataria gasesti la orice ora o selectie vasta de baterii pentru chiuveta monocomanda sau cu robineti separati pentru apa calda si rece, din alama (bronz) sau inox, cu sau fara cartus disc ceramic. Toate modelele au sisteme de economie pentru apa, jetul este puternic si directionat, usor de controlat, finisajele pot fi din bronz, bronz antichizat, crom, granit, inox, pyragranite, satin, fiecare dintre aceste Baterii chiuvete vin cu garantie de 5 ani, au toate accesoriile necesare montarii incluse. In plus, bateriile pentru chiuveta comercializate de casasibucataria se monteaza usor, se intretin simplu, se pot curata cu substante obisnuite pentru acest tip de produs, nu necesita un tip aparte de intretinere, rezista la uzura si la schimbari de umiditate si temperatura. Avantajele bateriilor pentru chiuvete de la casasibucataria tin de designul lor unic, care se armonizeaza perfect cu cel al bucatariei, de modelele diverse si de calitatea deosebita a materialelor din care sunt confectionate. Inainte de a cumpara bateria trebuie sa verificati daca se va potrivi pe chiuveta, daca o puteti monta fara probleme-aveti la dispozitie si o schita detaliata in pagina fiecarei baterii pentru a vedea exact dimensiunile sale.

Livrarea comenzilor este rapida, pe toata durata transportului se asigura conditii optime pentru ca produsele sa nu ajunga deteriorate, transportul e gratuit pentru comenzi ce depasesc 350 de lei, la primirea coletului se permite verificarea.