Cum alegi o firma cu servicii rent a car Bucuresti?

Cand vrei sa ajungi rapid la destinatie, oriunde in tara, exista o singura varianta: firmele care asigura servicii rent a car Bucuresti. Firmele de inchirieri masini iti pun la dispozitie cele mai noi modele de autovehicule, cu asigurari la zi si dotari standard de cea mai buna calitate, soferi profesionisti care stiu sa aleaga drumul cel mai scurt catre orice destiantie dorita de clienti. La ora actuala sunt foarte multe astfel de firme, asa ca alegerea poate fi destul de dificila mai ales daca nu ai timp. Inainte de a incheia un contract cu o firma rent a car Bucuresti trebuie sa te interesezi de seriozitatea ei, de parcul auto, de performanta masinilor.

Dupa acest pas, trebuie sa discuti pe forumuri sau in viata reala cu alti clienti care au mai apelat la firma si sa intrebi daca serviciile oferite au fost bune sau nu, daca masinile au functionat fara probleme chiar si la drum lung. Urmatorul pas este sa suni la firmele respective sau sa intri pe site-ul de prezentare si sa descoperi ofertele, sa le compari cu altele si sa vezi cat de avantajoase sunt. Multe firme, cum e si cazul Premium Rent, ofera clientilor mai multe beneficii incluse in pretul de inchiriere masini, de la km nelimitati si sofer aditional inclus, la plata cu sau fara card de credit si o politica de combustibil avantajoasa, plin cu plin. Cu cat mai multe masini sunt in parcul auto, in cazul Premium Rent vorbim de peste 130 de modele de autoturisme, cu atat mai bine pentru ca ai de unde alege in functie de nevoile de moment.

Ultimul pas ar fi stabilirea datei exacte si locului din care trebuie sa pornesti in calatorie, oriunde in tara, urmata de confirmarea comenzii facute pe site sau telefonic. Inainte de ziua in care va fi livrata masina trebuie sa intrebi inca o data daca totul ramane fixat cum s-a stabilit si daca nu a intervenit altceva. Odata venita masina cu sau fara sofer poti porni la drum fara probleme. Masinile se inchiriaza pe termen lung si mediu, chiar si scurt, in functie de fiecare firma.