Cum sa cresti traficul prin linkbuilding.

Linkbuilding in directoare sau pentru o mai buna intelgere  reteaua de like-uri care face posibila aparitia website - ului in primele rezultatea ale unei cautari. Cred ca nu gresesc  atunci  cand spun ca linkbuildingul este partea importanta din SEO  care presupune mult efort, rabdare si mai  ales un grad  mare de rezistenta cand vine vorba de lucrurile migaloase!
Specialistii  in dezvoltare online , promovare si solutii SEO sunt de parere ca pentru  a obtine  vizualizarile mult dorinte, inscrierea in  directoare(roamanesti sau straine)  nu reprezinta decat o parte din  procesul de construire  a ceea ce noi numim  audienta.  Mai nou continutul de calitate, informatiile relevante sunt la fel de importante pentru  generarea de  accesari ca si inscrierea in directoarele web.
Chiar daca scrii foarte bine, ai un magazin online atragator sau un site de prezentare excelent, serviciile unei firme specializate raman un must.
 In general firmele iti ofera un pachet cu  un anumit numar de directoare web  relevant pentru pagina ta si tinand cont de domeniul din care face parte acesta , de publicul caruia  i se adreseaza etc.  Alegerea  cuvintelor cheie  si a expresiilor, joaca  si ele un rol foarte important in procesul de  generare a link-urilor . Astfel  folosirea cuvintelor cheie potrivite ajuta la crearea titlurilor si a descrierii site-ului tau. Acestea vor apare mai departe in directoarele alese. Si, in cele din urma, vor determina link-uri catre website-ul tau.
Interesant este faptul ca desi fiecare director are un set propriu de reguli,  nu toate companiile tin cont de ele. Sunt numeroase directoarele care solicita backlink situat pe prima  pagina, pe o pagina secundara  sau  in footer, altele nu accepta inscrierea decat daca aceasta se face folosind email-ul site-ului inscris, spre exemplu. Nerespectarea acestor reguli  de catre pretatorul de servicii  la care ai apelat determina pierdere de timp pretios in lumea www. De aceea, atunci cand te hotarasti sa apelezi la asemenea servicii , nu uita ca un om informat, e un om mai puternic!