Ingrijirea sufletului se face prin meditatie, relaxare si cursuri dezvoltare personala

Zi de zi suntem preocupati de ingrijirea corpului nostru. Ne spalam, ne hranim la ore fixe, mergem la medic cand ne e rau, ne pansam, face exercitii fizice, mergem la sala, nu mancam prea multe grasimi animale etc. In secolul vitezei, omul modern a renuntat sa mai acorde o importanta la fel de mare si sufletului, sa puna ingrijirea sufletului prin relaxare si meditatie pe primul plan, la acelasi nivel cu ingrijirea fizica.

Cum ne dam seama insa cand avem nevoie de ingrijirea sufletului? E simplu. Viata nu este nicidecum monotona, viata e ca un rau care isi schimba mereu cursul, e inedita in cele mai neasteptate moduri. Clipa de azi nu e aceeasi cu cea de maine, ziua de azi poate sa nu semene cu cele ce vor urma. Numai de noi depinde sa le facem unice. Uneori, suntem blocati in tipare care nu ne mai ajuta sa ne ducem la bun sfarsit sarcinile, scopurile noastre in viata, viata pare ca nu este asa cum ne-am dorit, relatiile noastre sunt departe de a fi perfecte. Obtinerea bunastarii si a relaxarii devin atunci coordonate al ingrijirii sufletului, semnale clare ca sufletul are nevoie de toata atentia dvs.

Stresul, anxietatea, increderea, relaxarea si echilibrul se pot atinge doar prin transformare constienta, prin depistarea perspectivei celei mai bune si mai obiective care sa ne ajute sa ne cultivam cele mai bune si mai eliberatoare emotii. Prin metodele energetice se poate ajunge foarte usor in starea in care sa fim in stare sa aplicam tehnici de eliberare emotionala, reprogramarea matricei si sa intelegem codul emotiilor. Ce pot face aceste tehnici si metode energetice? Ne ajuta sa intelegem ce e cu viata noastra, ce obstacole si de ce natura sunt, precum si depistarea metodelor de echilibrare energetica. Printre cele mai cunoscute tehnici pe care si dvs. le puteti aplica sunt aliniarea partilor fiintei, obtinerea senzatiei de bine si de relaxare, eliberarea blocajelor si renuntarea la tipare negative, obtinand astfel libertatea si atingerea potentialului maxim. Energia fizica, increderea, emotiile pozitive vor face din nou parte din viata dvs.

Pe de alta parte, sufletul are nevoie si de constientizarea sentimentelor, emotiilor care-l anima. Ea se poate face prin percepera emotiei si sentimentului, cautand mereu sa simtim energia lui, forta. Perceperea trairilor si sentimentelor ne ajuta sa traim in totalitate fiecare sentiment, fara sa ne fie teama sau sa fim tulburati de ceva anume. La relaxarea ne ajuta si exercitiile simple practicate acasa sau la birou, oriunde, dar si metoda de trening autogen, care presupune inducerea de senzatii de caldura si de greutate in corp pentru atingerea unei „stari launtrice de profunda relaxare” din punct de vedere fizic si mental. Cele mai interesante carti si cursuri de dezvoltare personala, tabere si excursii va sunt puse la dispozitie doar pe http://bio-cleaning.ro, magazinul online cu produse bio eco pentru ingrijire personala si pentru suflet.

Astfel, puteti citi despre Adevarata Putere a Apei, Adevarul Suprem referitor la Iubire si Fericire, carti despre puterea de a vindeca si a de a te autovindeca, despre puterea din interiorul tau si multe alte titluri interesante. La capitolul cursuri meditatie, la http://bio-cleaning.ro aveti de ales dintre cateva cursuri interesante de radiestezie, autocontrol mental,  Reiki Usui si Reiki Tibetan sau cele cu Maestru International Karuna Reiki Nivel I. La oricare dintre cursuri se pot face programari, programul e afisat clar in pagina fiecaruia. Iar daca aveti nevoie de o iesire in natura, unde sa puteti practica cele mai complexe tehnici de relaxare, http://bio-cleaning.ro va propune Tabara Initiatica AIO Partea I 23 - 26 Aprilie 2015 Sinca Veche/Bucium/Sambata de Sus, prima din seria taberelor corespunzatoare celor 10 Initieri ale Caii, numita simbolic Arsenie Boca.

Pe langa meditatii si relaxare, se vor vizita diverse lacase de cult, se va asista la slujba si vor exista si cursuri speciale de meditatie si relaxare, unde veti invata cum sa puneti in practica tehnicile descrise mai sus. Mai multe detalii pe http://bio-cleaning.ro.