Cum iti organizezi propria nunta

Restaurante pentru nunti sau saloane evenimente reprezinta principala cautare a tuturor mirilor in special in perioada august - septembrie. Din pacate insa nu toate saloanele pe care le-am dori au disponibilitate in aceasta perioada, deoarece rezervarile se fac chiar si cu un an doi inainte. Totusi ca sa fii un bun organizator al propriei tale nunti, chiar daca nu cunosti data exacta a marelui eveniment, trebuie macar sa te interesezi din timp. Si lista incepe astfel cu urmatoarele: cauti cele mai ravnite restaurante de catre tine si partenerul sau partenera ta, verifici disponibilitatea lor pentru preajma evenimentului, pentru data aproximativa, dupa care alegi ziua in functie de cum este liber.

Dupa ce ai stabilit clar data, si ai dat un numar aproximativ de persoane care vor participa la eveniment, dupa marea alergatura dupa restaurante, ideal este sa faci o lista, sa obtii confirmari ale invitatilor, macar cu o luna inainte. Ca sa iti organizezi propria nunta - nu trebuie sa un mare expert in planificare si organizare, trebuie doar sa pui suflet. Si daca la propria nunta nu pui suflet, atunci la ce? OK!

Ai rezolvat cu invitatii, insa acestea au fost partile cele mai usoare, deoarece inainte de invitati trebuie sa stabilesti modelul de invitatii pentru a-i putea chema pe acestia cu un mare stil. Ideal este ca atunci cand inmanezi o invitatie la propria nunta, sa mergi si cu o sticla de vin sau o cutie de bomboane, iar aici ne referim macar la persoanele mai importante, gen frati, surori, parinti, nasi, cavaleri de onoare. Nu va lasati in baza faptului ca acestia stiu deja de marele eveniment, ignorandu-i, deoarece ei sunt cei mai importanti.

Meniul trebuie si el ales in functie de propriile preferinte insa nu uitati sa tineti cont si de persoanele care il vor servi, si anume invitatii. Ganditi-va la ceva ce place tuturor, evitand sa alegeti un meniu prea complicat, in special daca invitatii fac parte din categoria de mijloc sau varste depasite de 50 de ani.