Cum sa cumperi inteligent de Black Friday 2015?

Prin excelenta, Black Friday 2015 este o sarbatoare a reducerilor, o perioada de o saptamana si ceva in care mai toti comerciantii cauta sa ne orbeasca cu cele mai bune discounturi din tot anul. Totusi, reducerile nu trebuie sa dicteze orice achizitie, mai ales ca orice comerciant va incerca sa isi vanda si produsele mai putin bune, cu anumite minusuri pe care, la prima vedere, nu ai cum sa le descoperi la timp. Ca sa nu cadeti in capcana comerciantilor de Black Friday 2015 este bine sa urmati urmatoarele sfaturi. Nu scapati din vedere stocul existent in acel moment cand faceti o comanda online. Este vorba totusi de cateva zile in care toata lumea cauta chilipiruri, asa ca stocurile sunt limitate.

Degeaba comandam un laptop la un pret bun daca nu verificam si stocurile pentru a vedea daca mai e disponibil online. Si pretul e foarte important. Nu trebuie sa va lasati orbiti de reducerile de moment si trebuie sa urmariti pretul produselor dorite si cu cateva zile inainte. Au fost ani in care cu o saptamana inainte un produs avea un pret crescut artificial, iar de Black Friday s-a taiat cresterea si pretul de vanzare a ramas acelasi-ba uneori s-au vandut produse mai scumpe de Vinerea Neagra, peste pretul de raft. Si tot legat de pret, trebuie mare atentie la ce cumparati, pentru ca fiecare reducere prea mare ascunde cu siguranta un produs prost sau cu defecte care-l fac inutilizabil. Alta modalitate prin care te poti asigura ca nu scapi oferte importante este crearea unui cont pe site-urile de unde vrei sa cumperi.

Veti primi newsletter automat cu ce e nou de Black Friday 2015, cele mai bune oferte si veti putea comanda imediat, fara a mai pierde timpul cu finalizarea inregistrarii pe site-de obicei browser-ul dvs. va stoca datele de logare si autentificare va fi facuta imediat. La final, dupa ce ati validat comanda, va trebui sa alegeti plata ramburs pentru a putea verifica produsul amanuntit, in fata curierului, inainte de a da banii.