Dureri insuportabile de coloana sau de muschi?

Locurile de munca tot mai sedentare si preferinta romanilor pentru statul pe un scaun, la un birou, in fata unui monitor si cu manutele pe tastatura a dus la aparitia de-a lungul timpului a numeroase afectiuni ale coloanei sau ale organelor interne.

Desigur, un scaun masaj ar fi bun pentru oricine, mai ales ca durerile insuportabile de coloana sau senzatia de maini si picioare amortite sunt contraproductive. Cu peste 25 de modele disponibile si experienta pe piata de profil, komoder.ro are pentru fiecare dintre dvs., indiferent ca sunteti sef sau angajat, un scaun masaj perfect adaptat constitutiei dvs. si durerilor si neplacerilor de care suferiti. Daca alegeti scanunul cu masaj iRest, veti avea niste maini mecanice doar pentru dvs., care vor imita masajul profesionist facut de un maseur dintr-un salon de lux, reflexoterapie gratuita gratie tehnologiei de ultima generatie, dar si masaj pentru spate si cinci tipuri diferite de masaj general. Masajul prin presiune de aer si cel automat sau cel cu perne de aer pentru antebrate si maini sunt tot ce va puteti dori de la un scaun masaj profesionist. Scaunele Inada, Panasonic, Humantouch si Sanyo aduc in plus tehnici speciale de detensionarea si relaxare a muschilor de pe intreg corpul, masajul shiatsu si o multime de functii revolutionare de masaj prin diferite metode, cu role, prin lovituri usoare, acupunctura de cea mai buna calitate sau stretching pentru picioare.

Produsele comandate de pe komoder.ro - fiecare scaun masaj - au garantie 2 ani, transport gratuit, sunt originale, au manuale de utilizare si sunt usor de setat pentru a se mula pe nevoile dvs. Unele produse, cum ar fi scaunele Panasonic au chiar preturi mai bune daca solicitati o oferta de reducere si stocurile sunt in curs de lichidare, asa ca trebuie sa profitati cat mai puteti de ele.

Asadar, design placut, elegant, functii speciale si multa grija pentru sanatatea dvs. si pentru relaxarea perfecta, iata doar cateva dintre avantajele cumpararii scaunelor de masaj.