Tricoul polo de dama

Tricoul polo a fost inventat de catre Rene Lacoste pentru tenis si purtat cu un succes teribil de catre barbati din acel moment si pana in prezent. Motivele sunt destule – pentru ca este comod si usor de purtat, pentru ca este versatil si pentru ca este foarte sexy. Insa succesul nebun de care s-a bucurat nu il face un obiect vestimentar exclusiv dedicat barbatilor.

Si femeile pot purta tricouri polo, iar marile case de moda care fabrica acest tip de tricouri, incepand chiar cu Lacoste - firma mama a tricourilor polo – a creat si linii de dama in acest sens, si ele beneficiind de un real succes si oferind o multime de avantaje doamnelor data fiind versatilitatea unui tricou polo. Un tricou polo are cateva caracteristici care raman neschimbate, fie ca vorbim despre tricoul barbatesc sau cel de dama: are guler, este usor, are in genera trei nasturi la gat, care pot fi purtati descheiati complet sau partial, sau chiar complet desi look-ul este ceva mai nou si mai pretentios, si are doua despicaturi in partile laterale pentru o lejeritate mai mare in miscare. Materialul din care este confectionat poate fi bumbac simplu sau bumbac pique, asa cum sunt cele de la grandprix-originals.ro, dar exista si tricouri polo din lana, matase sau in, ceva mai elegante decat cele din bumbac, dar pornind de la acelasi concept.

Tricourile polo de dama pot avea imprimeuri in dungi, florale, inscriptii, logo-uri, embleme sau pot fi simple, cu logo-uri mici sau chiar fara logo, in culori tari sau celebrele non-culori. Doamnele pot purta tricoul polo atunci cand vor sa se simta confortabil si au nevoie totusi de o tinuta casual. Pot fi purtate cu fuste de jeans, cu o gama variata de pantaloni, iar pentru activitati mai relaxate si sport exista chiar si rochii polo.