Cu Oala electrica Crock Pot Slow Cooker gatesti cea mai gustoasa mancare

Vrei sa gatesti cea mai gustoasa mancare pe care chiar si prietenii sa o adore? Cumpara chiar acum oala electrica Crock Pot Slow Cooker 2.4L de al cumperi-orice.ro si ai numai de castigat. Oala Crock Pot Slow Cooker te ajuta sa economistesti bani si timp, oferindu-ti una dintre cele mai moderne modalitati de a gati cele mai diverse tipuri de mancare pentru familia ta.

Slow Cooking este un concept modern care se refera la gatirea la temperaturi reduse, toate substantele bune ramanand in mancarea gatita, aceasta fiind sanatoasa si satioasa. Cea mai buna oala electrica pentru gatit are doua setari de gatire, High sau Low, care potenteaza aromele si garanteaza o mancare sanatoasa si gustoasa. Varianta High inseamna ca oala electrica va pregati mancarurile intr-un timp mai scurt, in vreme ce varianta Low le va gati intr-un timp mai lung, pentru ca tu sa te mai si relaxezi un pic. Pentru ca toate alimentele sa nu se lipeasca si gatirea sa fie cat mai bine facuta, oala are si vas ceramic termorezistent, detabsabil, oala putand fi introdusa si in cuptor. Avantajul vasului ceramic este ca se curata usor, poate fi bagat in masina de spalat vase, la fel ca si capacul confectionat din sticla termorezistenta.

Ca sa incepeti procesul de preparare a mancarii nu trebuie decat sa puneti toate ingredientele in oala si sa adaugati apa, apoi sa programati timpii de preparare in functie de necesitati. De asemenea, nu e nevoie nici macar sa o supravegheati si nici sa stati mereu cu frica ca se arde mancarea. Oala consuma foarte putina energie, este eficienta si moderna, energia consumata nedepasind-o pe cea a unui bec normal intr-un interval dat de functionare normala. Aparatul de gatit vine si cu retete incluse, are 36 de luni garantie si beneficiaza si de transport gratuit in toata tara.