Informatii despre Catapres

Daca intentionezi sa iei steroizi si vrei sa te interesezi in legatura cu steroizii si alte substante folosite in scopuri nonmedicinale, iti vom prezenta in continuare unul din medicamentele care te vor ajuta in cazul in care folosesti steroizi. Asadar, Catapres  este un medicament folosit in special de persoanele care se confrunta cu tensiunea crescuta. Acesta se poate administra atat pe cale orala, cat si pe cale injectabila sau oculara.

Care sunt motivele pentru care sportivii sunt interesati de acest medicament? Sunt doua lucruri care pot sa motiveze acest interes. Primul, ar fi chiar scopul pentru care este prescris, multi din cei care folosesc acest medicament confruntandu-se cu probleme legate de tensiune datorate consumului de substante puternic anabolizante precum steroizii. Tensiunea ridicata reprezinta o problema destul de mare iar cei care sunt in decursul unui ciclu de steroizi opteaza pentru acest mic ajutor in cazul in care apar astfel de probleme. Daca problemele cu tensiunea devin accentuate sfatul nostru ar fi sa intrerupeti ciclul si sa consultati un medic.

Te intrebi care este al doilea efect pe care il are Catapres? Cercetatorii au descoperit faptul ca acest medicament are proprietatea de a stimula secretia proprie a hormonului de crestere pentru cel care-l utilizeaza. Acest efect interesant se produce foarte rapid dupa administrarea medicamentului si dureaza timp de cateva ore. Catapres poate ridica nivelul hormonului de crestere suficient pentru a induce un efect anabolic si termogenic. Acesta se administreaza de obicei doua doze pe zi, seara si dimineata. O singura tableta de mcg se administreaza dimineata, iar seara inainte de culcare inca 300 mcg. Doza mai mare se administreaza seara pentru a evita efectele secundare care pot sa aparara cum ar fi oboseala, letargie, gura uscata sau ameteli. Daca aveti deja tensiunea mica este recomandat sa nu folositi acest medicament.