Pantofi sport “interzisi” femeilor

Stim care sunt pantofii sport apreciati cel mai mult in acest sezon de catre femeile de pretutindeni. Stim ca adidasii de alergat tip Nike sau New Balance si-au anuntat cu surle si trambite come back-ul in moda si stim si care sunt cele mai cool outfit-uri bazate pe acest tip de pantofi sport. Insa un lucru nu a fost nicodata clar si poate tocmai de aceea mai vedem inca pe strada dezastre stilstice ale tinutelor cu pantofi sport: care sunt tipurile de pantofi sport de care o femeie ar trebui sa se fereasca? 

Primul tip este acela al adidasilor minimalisti, care imita stilul de alergare in picioarele goale. Poti purta acest tip de pantofi sport doar daca esti atleta sau faci antrenamente de atletism si iti sunt cu adevarat indispensabili. Insa pentru tinutele de strada evita-i cu orice pret! Adidasii cu perne de aer, cu crampoane sau cu arcuri, sunt extrem de dizgratiosi, chiar si pentru barbati. Incearca sa ti-i imaginezi, in schimb, pe piciorul fin al unei femei, asortati la pantaloni scurti sau la colanti ce pot fi achizitionat din magazinele cu haine online. Ghetele de box inalte – daca tii neaparat sa porti ghete de box alege varianta scurta, care trece usor de glezna, dar destul cat sa o imobilizeze, dar stai departe de ghetele de box inalte. Nu sunt deloc feminine si nici nu pot fi sexy in vreun outfit sau altul. Cu exceptia cazurilor in care ai o stare proasta si nu ai chef sa pui nimic stylish pe tine, ci preferi mai degraba sa iti arunci in graba o pereche de blugi si un hanorac pentru o iesire urgenta, nu pune un accent prea mare nici pe tinutele cu Converse. Poti avea in garderoba o pereche albi, preferabil din cei cu talpa subtire, dar in general nu sunt un calapod care sa inspire finete, ci mai degraba masculinitate. Mai ales daca porti un numar mare la incaltaminte. 

In rest, segmentul pantofilor sport este unul extrem de vast si vei gasi cu siguranta un model care sa iti puna in evidenta feminitatea, la http://www.superfashion.ro/sport-shoes. Combina-i cu elemente vestimentare pe care le poti cauta pe site-urile de haine online.