Tot inainte

Ma inspira  mesajele pozitive, oamenii pozitivi, lucrurile facute din suflet. Ma inspira muzica buna, faptele bune, stirile despre oameni care au reusit in viata, povestile cu final fericit, gesturile simple de bunatate. Ma simt coplesita de emotie cand vad oameni care isi ajuta semenii, fara sa astepte nimic in schimb. Poate doar un zambet.

Frumusetea este in jurul nostru, este in lucurile marunte, trebuie doar sa deschidem ochii pentru a o vedea, pentru a o imbratisa. Daca e sa imbratisezi ceva, atunci imbratiseaza starea de bine. Lasa orice fel de teama deoparte, nu va face decat sa te traga inapoi. Frica e cel mai mare dusman al tau, te limiteaza, te face sa iti uiti adevaratul potential si treci astfel cu vederea toate partile pozitive. Asta doar daca o lasI sa patrunda in sufletul tau. Secretul este sa nu ramai pasiv, sa actionezi. Cu cat vei amana mai mult cu atat te vei indeparta mai tare de tinta. Asa ca, cea mai buna cale de a-ti gestiona teama este sa o infrunti, sa dai ochii cu ea, sa o privesti de pe o pozitie de superioritate. Nu mai calcula in mintea ta, dinainte, cate probleme pot aparea pe parcurs, care ar putea fi consecintele, cum te-ai putea face de ras, sau mai stiu eu ce. Gandirea asta te va tine tintuit in acelasi loc, nu te vei misca nici un pas daca vei continua sa iti faci scenarii negative. Doar actioneaza. Ia-ti inima in dinti si fa-o pus si simplu, urmeaza-ti instinctele, ele nu te vor ghida niciodata in directia gresita. Sentimentul de implinire ce il vei simti dupa ce ti-ai invins frica, este de neinlocuit.
Inconjoara-te de persoane pozitive, ele te pot ajuta, inspira si motiva spre a face lucruri extraordinare si odata ce vei prinde curaj, orice teama va disparea.