Cand companiile isi boteaza brandurile la intamplare…

Traim inconjurati de bannere publicitare, de reclame, de branduri care mai de care mai atragatoare si mai cuceritoare. Multe dintre numele lor ne raman intiparite in minte toata viata-vezi Adidas, Colgate, Puma, Nike, Pegas, Brifcor, Cico, (pentru cine a prins vremurile comuniste de la noi). De obicei, un nume al unui brand exprima o idee, un mesaj, o asociere intre valorile companiei respective si componenta de marketing.

Trec luni, poate ani pana cand o idee se materializeaza intr-un nume de brand pe care nu-l uitam prea usor. Totusi, in goana dupa profit si dupa scoaterea pe piata de noi produse, producatorii nu mai acorda atat de multa atentie numelui, de unde si o serie de „erori” care starnesc zambete. Iata cele mai ciudate. Incepem cu o inghetata pe bat „Golden Gaytime”, care are un slogan naucitor: „4 delicious chances to have a gay time!”. Ce ti-ai putea dori mai mult decat sa lingi inghetata asta, nu? Sau poate vrei niste „asse”, tot o inghetata delicoasa, va spun, nu alta. Dar avem si o pasta de dinti la fel de simpatica numita „Oral-Me” sau o bautura instant sub forma de pulbere gata de preparat numita, pe asta chiar nu o intuiti (nici eu n-am crezut ca exista asa ceva), „Suks”. Revenind la mancare, de aceasta data pentru pisicute, avem un brand numit „Frenzied”, dar si o apa „Zephyrhills” sau niste bombonele foarte bune „Joke Breast”. Continuam cu o conserva foarte buna de la „Shito”, luam si un calmant al durerilor de gat de la „Stripcelz”.

Nu-i asa ca vi s-a facut foame? Mie da. Hai atunci sa servim o supita in care am pus „Cock” (o baza pentru mancaruri), ca desert va propun niste crantanele de la „Gookie” sau de la „Only Puke” si o fructa ceva la „UGLY”. La final, ca sa nu mirositi a „Cock”, puneti mana si luati „retarDEX” pentru respiratia urat mirositoare sau mai simplu, de la Starburst, niste bomboane „Sucks”. Eh, nu ca vi s-a facut sete, nu? Mor de rabdare sa gustam o bautura racoritoare de la „PEE COLA”, dar nu goala, nu, ci cu niste specialitati de la… respirati adanc… „Jussipussi” sau niste snacksuri bune de la „Megapussi”. S-aveti pofta!