Fii pregatit pentru orice eveniment cu o coafura moderna

Spre deosebire de barbati, care nu tin atat de mult la podoaba capilara si se limiteaza sa o spele si sa o tunda mai rar, femeile sunt deosebit de grijulii cu parul lor, mai ales ca pentru ele reprezinta unul dintre cele mai importante mijloace prin care se pot diferentia de restul doamnelor. In plus, parul e si un bun comunicator, in sensul ca poate transmite si poate „spune” multe despre modul in care se respecta o femeie pe sine si despre maniera in care stie sa isi ingrijeasca podoaba capilara indiferent de bugetul alocat acestei operatiuni.

Coafeaza-te intr-o maniera profesionista

Pentru a fi cat mai frumos si a sta cat mai bine la orice eveniment, parul trebuie coafat intr-o maniera profesionista, lucru ce se poate realiza doar in saloane coafura bucuresti sector 5, acolo unde va asteapta o intreaga echipa de specialisti gata sa va transforme complet look-ul. Salonul Ambra este poate cea mai buna alegere pentru o coafura ca la carte facuta in timp record si doar cu tehnici si produse de ultima generatie, puse in valoare de personalul calificat si cu experienta. In unul dintre cele mai bune saloane coafura bucuresti sector 5, cu preturile cele mai mici, doamnele pot sa se pregateasca in voie pentru un eveniment important din viata lor, indiferent ca e nunta, ca e prima intalnire sau o vizita la niste rude din strainatate. Inainte de a incepe coafarea propriu-zisa, specialistii de la salonul Ambra vor discuta cu dvs. pentru a afla exact cum doriti sa va coafati si pentru ce fel de eveniment, ce fel de stil va doriti etc. Dupa ce ati pus la punct toate detaliile, parul va fi tuns si aranjat, varfurile indreptate, apoi se va trece la aplicarea coafurii si fixarea acesteia cu produse de cea mai buna calitate de la branduri renumite in toata lumea si folosite in toate saloanele care se respecta si tin la clientii lor, la serviciile prestate.

Alege salonul Ambra

Salonul Ambra ofera si posibilitatea vopsirii parului, decapaj, dar si extensii pentru par natural, aceste detalii accentuand si mai mult personalitatea si infatisarea dvs. In functie de sezon si perioada anului in care veti apela la serviciile unuia dintre cele mai elegante si mai bune saloane coafura bucuresti sector 5 veti putea obtine si reduceri sau oferte speciale de existenta carora veti fi anuntati pe e-mail, daca va abonati la sistemul de alerte online ale salonului.