Un dulce fara riscuri pentru diabetici: Napolitane cu alune fara zahar 20 grame

Pentru diabetici, cea mai mare pedeapsa pe care le-a dat-o boala este imposibilitatea de a mai manca ce le face placere. Nu au voie dulciuri, nu au voie fructe cu concentrat de zaharuri, nu au voie bauturi dulci sau alte alimente desert sau mancaruri pe baza de zahar.

Cea mai mare problema este la copiii care sufera de diabet zaharat si care sunt foarte greu de controlat atunci cand e vorba de dulciuri-o alternativa sunt Napolitane cu alune fara zahar 20 grame. Se stie ca micutii au o slabiciune aparte pentru orice este dulce si bun, asa ca a tine un regim strict este pentru un copil un chin. Chiar daca sunt foart multi copii care au vointa si pot tine un regim cat de cat strict, boala grava de care sufera ii determina sa se lupte cu ei insisi pentru a nu manca nimic din ce le-ar putea face rau. Din fericire si pentru adulti, care suporta mai usor restrictiile impuse de diabetul zaharat, dar mai ales pentru copii, pe piata au aparut si dulciuri fara zahar pentru diabetici care le fac viata mai usoara si mai frumoasa celor care au capatat o forma grava de diabet.

Napolitane cu alune fara zahar 20 grame au in compozitie indulcitori bine tolerati de diabetici, indicele glicemit este mici, iar absorbtia lor este lenta, ceea ce face din acest desert unul deosebit de bun pentru orice perioada din zi. Foile crocante de Napolitane cu alune fara zahar 20 grame aduc putin din savoarea si finetea cremei de alune obisnuite, avand o textura deosebita si usor de mancat. In fiecare pachet si adultii, si copiii se vor bucura de gustul dulce al napolitanelor atat de indragite de oricine, avand la indemana un dulce foarte sanatos, usor tolerat de organism si plin de substante care nu le fac rau. Micutii se vor bucura, sanatatea lor nu va avea de suferit, iar viata va fi mai frumoasa si mai usor de suportat prin prisma regimului.