Imbunatateste aspectul exterior al locuintei tale cu amenajari exterioare cu gust

Iarna ne petrecem majoritatea timpului in casa, stand si citind o carte buna sau jucandu-ne cu ceilalti membri ai familiei. Dar cand vine primavara si vara, tot timpul il vom petrece in afara locuintei, la aer curat. Daca nu vrem sa ne deranjam sa mergem intr-un parc sau la munte, putem sa ne amenajam chiar noi un spatiu pentru relaxare cu ajutorul amenajari exterioare. Un prim pas este sa ne facem terase din lemn, care pot avea dusumeau cu striuri, pentru a se scurge apa in caz de ploaie-totodata, striurile ne pot ajuta sa nu alunecam.

Lemnul trebuie tratat mereu si trebuie intretinut, insa intretinerea sa este simpla si nu presupune nici un efort din partea proprietarului. Pentru aspectul exterior al casei se poate folosi in amenajari exterioare gresie pentru exterior care seamana cu dusumeaua, numita gresie portelanata in masa. Este rezistenta la inghet si dezghet, este tratata pentru a fi mai dura. Gresia portelanata rezista in timp, se intretine usor, rezista la traficul intens, nu permite acumularea apei si poate aduce economii consistente pentru cei care nu vor schimbe mereu aspectul terasei.

Terasele cu aspect mediteranean sunt si ele in topul preferintelor cand vine vorba de amenajari exterioare. Aici, de obicei se prefera pardoseala cu aspect natural, culori precum albul si albastrul, piatra calcaroasa, caramida arsa. Amenajarile exterioare pot fi facute si cu ajutorul S.C. Domus S.R.L, care ofera consultanta si realizarea lucrarii dupa proiecte proprii, avand o gama variata de usi si ferestre din lemn stratificat, dar si mobilier.

Tamplaria din lemn stratificat este rezistenta, se exectua la comanda, conform dorintelor clientilor, se trateaza cu lacuri ecologice, fara substante care pot produce alergii sau deteriorarea in timp a lemnului. Scarile din lemn de interior sau chiar pentru exterior pot sa schimbe aspectul unui anumit loc din curte sau al terasei, impunand un aer rustic.

Oricare tip de amenajare de exterior l-ati alege, DOMUS S.R.L va fi mereu alaturi de dvs. cu sfaturile cele mai avizate pentru a va ajuta sa alegeti cele mai bune solutii pentru exterior.