Fiecare sfarsit devine un nou inceput

Puterea fizica poate fi construita din nou dupa traume majore, medical sau de alta natura. Dati corpului alimente de calitate, nutrienti si suplimente pentru a-l consolida. Beti multa apa si faceti exercitii fizice pentru capacitatea dumneavoastra de a spori rezistenta fizica si puterea. Cand va simtiti rezistent si puternic fizic, mental si emotional, aveti mai multe resurse de a infrunta greutatile vietii. .

Deci, daca va aflati intr-un spatiu in care aveti nevoie de putere, respirati adanc si simtiti cum un val de oxigen intra in corpul dumneavoastra, oferindu-va energia si forta de viata. Faceti-o din nou si va veti simti mai bine, mai usor si mai confortabil. Cand va treziti abatut, incercati sa va schimbati aitudinea. A ramane blocat in acel loc negativ va va face sa va stimtiti rau, asa faceti o decizie constienta de a schimba starea dvs mentala, emotionala, fizica si care functioneaza.

Luandu-va mintea de la detaliile problemelor la placere, fantezie si stimuli placuti, de asemenea, va ajuta sa va deplasati dintr-un abient negativ si sa va construiti puterea dvs. Este important sa va implicati in activitati care imbunatatesc calitatea vietii, cum ar fi cititul, participarea la filme si concerte, precum si obtinerea de o multime de feedback-uri pozitive. Retrageti-va din circuitul rutinei zilnice si minimalizati toate deciziile, intrebarile si preocuparile pentru o perioada de timp. Ascultati muzica, un CD de relaxare, sau altceva care va aduce placere si liniste. Cand faceti acest lucru corpul dvs se relaxeaza, emotiile se calmeaza si va linisteste mintea. Aceasta restabileste forta interioara si puterea personala pe care o pastrati, care va tine pozitiv si va mentine motivat sa traiti bine, chiar in mijlocul unei provocari majore.