La ce sa fiti atenti cand veti cumparata jeansi pentru barbati

In momentul in care alegeti jeansi pentru barbati nu trebuie sa-i luati prea lungi, pentru ca vor arata urat pe picior si se vor murdari mai usor. Ideea este ca trebuie sa fie mereu o dunga pe orizontala cand partea de jos a blugilor atinge pantofii, insa nu trebuie sa fie pliata pana la refuz. De asemenea, talia medie trebuie sa fie aleasa in detrimentul altor tipuri de talii, nu trebuie sa se vada prea mult din burta, chiar daca sunt purtati cu un tricou mai scurt - talia inalta e doar pentru barbatii mai mici de inaltime.

Nu e bine nici sa luati jeansi pentru barbati care sunt de un albastru deschis care-ti ia ochii pentru ca se intretin greu, se pot murdari usor, se spala mai greu. Cel mai bine e sa luati blugi de un albastru cat mai inchis. Tineti cont ca blugii trebuie sa fie lejer de purtat, nu trebuie sa fie largi si sa atarne pe picior - e de preferat stilul slim fit, adica stransi pe coapse si drepti de la genunchi inspre laba piciorului, insa nu foarte mulati. Blugii inchisi la culoare merg bine cu pantofii din piele intoarsa, de culoare maro si in niciun caz nu merg cu pantofi luciosi si foarte eleganti. Blugii nu trebuie luati in ideea ca sunt foarte simplu de calcat. Un blug nu se calca pentru ca textura bumbacului se va strica si blugul nu va rezista la prea multe spalari. E suficient sa-i intindeti pe franghie, dupa ce i-ati spalat, si tesatura nu va ramane mototolita.

Foarte important de retinut ca acesti jeansii trebuie asortati din punctul de vedere al stilului cu pantalonii de costum. Cu alte cuvinte, daca purtati slim fit la costum, atunci si jeansii trebui se fie slim fit. Daca totusi blugii luati sunt mai lungi, ii puteti indoi in zona labei piciorului, dar nu de mai multe ori. Trucul nu merge pentru persoanele scunde, pentru ca piciorele vor parea si mai mici. Alegerea cea mai buna in cazul jeansilor este sa ii luati cat mai lejeri in partea de sus, la solduri. De retinut ca blugii cu multe rupturi nu vor rezista prea mult, fiind de preferat sa ii luati cat mai simpli, fara taieturi si alte tipuri de modele „vintage”, in cazul in care doriti sa-i purtati cat mai mult timp.