Pastreaza culoarea parului proaspat vopsit mai mult timp cu gama Londa Color Radiance

Culoarea naturala a parului nu poate fi inlocuita ca frumusete si naturalete, insa exista si multe doamne si domnisoare care nu au fost „dotate” de la natura cu o culoare care sa le avantajeze. Pentru ca o culoare noua a parului nu poate fi obtinuta doar prin oxigenare, femeile au apelat la vopseaua de par, cu nuante diferite si o intensitate mult mai puternica decat cea originala.

Vopsirea podoabei capilare este simpla, presupune putina indemanare si multa rabdare, insa efectele aplicarii unei culori care sa avantajeze trasaturile fetei. In trecut, femeile se vopseau cu ajutorul unor preparate naturale, insa pe masura ce au inceput sa fie tot mai multe produse cu baza naturala lansate pe piata, doamnele si domnisoarele au renuntat la alternativa traditionala si au trecut la cea moderna. Totusi, pe masura ce trece timpul si din cauza factorilor externi variati, culoarea parului vopsit se poate degrada, astfel ca aveti nevoie de produse Londa Color Radiance. Oricare produse le veti alege toate substantele folosite sunt naturale, nu exista riscul de alergii si de afectare a structurii firului de par.

Samponul Londa Color Radiance pentru parul vopsit este ideal pentru curatarea a profunzimii a fiecarui fir de par, pentru hidratarea si protejarea parului vopsit. Coaja de portocala si fructele exotice contribuie la revigorarea parului si mentinerea unei structuri normale si sanatoase a fiecarui fir de par, scalpul fiind protejat de factorii care l-ar putea degrada si de excesul de sebum la nivelul sau.

Pe langa sampon e bine sa se foloseasca si masca stabilizatoare Londa Color Radiance, foarte buna pentru ca hidrateaza in profunzime firul de par si elimina reziduurile chimice, permitand culorii sa se „prinda” mai bine pe firul de par. De asemenea, se ofera protectie impotriva matuirii si protectie sporita impotriva degradarii rapide din cauza factorilor externi si interni.