Alarme auto si cum ne folosesc

Cu siguranta ca nu sunt putini cei care se trezesc in miez de noapte de la alarmele de la masini, si probabil ca se simt deranjati de tot ceea ce inseamna alarme auto, pentru ca detinatorii de autovehicule nu stiu sa le programeze sau le pun in mod intentionat sa se declanseze la orice miscare sau orice atingere usoara.

Cine are o masina de lux va dori sa stie si cand ii atinge cineva automobilul sau daca este zgariat sau daca o pasare se aseaza pe acesta, insa cine are o masina de lux isi va permite cu siguranta si sa isi inchirieze sau cumpere un garaj pentru o protectie mai buna. Totusi alarmele de masini in ziua de azi sunt mult mai avansate si nu prezinta numai declansarea unui zgomot asurzitor la atingere, ele pot sa anunte si prin vibratii persoana care trebuie anuntata, sau prin pager. Alarmele auto mai au si scopuri diferite prin telecomanda din dotare, precum: deschid portbagajul, au un mod anticarjack, contin armare fara sirena, pot bloca usile, contin pager cu ora cat si cu alarma, permit posibilitatea de localizare in parcare, pot afisa pe ecran care a fost cauza alarmei, de exemplu daca a fost din cauza atingerii sau a unui zgomot puternic sau lovire ori zgariere.

In prezent tot mai multi oameni adopta acest sistem de protectie al masinilor personale, mai ales daca nu isi pot parca masina intr-un loc securizat si pazit sau nu detin un garaj propriu pe care sa il foloseasca pe timp de noapte. Desigur sistemele de alarma vin incorporate cu multe alte functii, dar depinde de modelul pe care il  alegeti de la comercianti, totusi trebuie sa fiti atenti sa apelati numai la serviciile profesionistilor si sa nu cadeti in plasa produselor contrafacute, care nici nu va ofera garantii pe termen lung.