Filtre pentru apa si oferte

Filtrele pentru apa sunt indispensabile atunci cand vrem sa facem o investitie buna si de durata. Acestea nu numai ca au ca principala functie indepartarea impuritatilor sau a mirosului, a nisipului sau a calcarului, insa ajuta si la mentinerea unei vieti mai lungi pentru investitiile pe care le faceti in instalatiile din casa. 

La Expert Instal Group  pompe - submersibile puteti beneficia de cele mai noi modele de filtre pentru apa, la preturi rezonabile, ele find aici intalnite in trei mari categorii dupa cum urmeaza: filtru cu racordare de filet 1”, filtru cu racordare filet ½ si filtru cu racordare ¾. Filtrele de apa insa aduc un mare beneficiu pentru cei care stau mai ales in zonele rurale si nu beneficiaza de apa filtrata prin reteaua principala. Acestia pot din pacate sa consume apa care are foarte multe impuritati si sa aiba probleme de sanatate in cele din urma. Oricat de mult ar incerca sa se protejeze chiar si cei din mediul urban de nocivitatea consumului de apa de la robinet, ei nu pot decat sa isi instaleze un filtru special, care de multe ori ajunge la o suma destul de mare. Filtrele profesioniste au in componenta lor si un filtru de carbon care elimina pana si bacteriile minuscule, insa acestea ajung la peste cateva mii de lei, din pacate pentru majoritatea buzunarelor. Solutia ar fi ca proiectele de filtrare a apei acolo unde sunt mai multi locatari sa fie comune pentru binele tuturor. 

Indicat este si sa detineti un filtru care include o lampa UV aceasta fiind capabila sa omoare chiar si cele mai mici bacterii, iar pentru instalatii proprii sa aveti filtre anticalcar care ofera o eficienta maxima. Acestea sunt recomandate la centrale, centrale termice sau la boilere, iar dozele pe care le prezinta pot fi foarte usor de schimbat chiar si manual.