Cocosul si beneficiile sale asupra sanatatii

Frumusetea pielii este vitala pentru fiecare femeie, caci o piele care straluceste in mod natural este un semn al unei diete echilibrate precum si a unei hidratari corespunzatoare. Nu toate persoanele sunt insa, la fel de norocoase spre a avea o piele frumoasa de la natura, de aceea este necesar sa se intervina cu anumite produse cosmetice care sa refaca elasticitatea pielii si sa confere aspectul lucios al epidermei.

Un beneficiu nebanuit asupra frumusetii pielii il puteti obtine prin utilizarea de ulei de cocos, acesta fiind un aliat pe masura in lupta dumneavoastra cu uscaciunea pielii, insa utilizat in combinatie cu un unt de cocos destinat aplicarii corporale rezultatul va fi unul spectaculos. Siteul www.bioportal.ro va pune la dispozitie cele doua extracte din nuca de cocos fiind produse suta la suta de origine vegetala si naturala, de tip bio.

Nu numai asupra pielii uleiul si untul de cocos aduc beneficii, aceste doua tipuri de extracte avand un spectru foarte larg in ceea ce priveste sanatatea umana.
Un prim beneficiu al uleiului de cocos il reprezinta acela de a fi folosit pe fata pentru depigmentarea petelor aparute in urma expunerii indelungite la soare ori a celor aparute in urma unei sarcini.

Tototdata uleiul de cocos poate fi folosit si in sculptarea pometilor, in make-up, specialistii afirmand ca, putin ulei de cocos aplicat pe pometi va da stralucire tenului si va rehidrata pielea obosita.
Un alt beneficiu mai putin cunoscut al uleiului de cocos il reprezinta utilizarea sa in curele de slabire, acesta favorizand digestia si impiedicand depunerea de tesut adipos.

Recent, s-a descoperit ca, uleiul de cocos poate fi utilizat si pentru mentinerea unei danturi sanatoase si frumoase, deoarece acesta are anumite proprietati capabile sa distruga si sa previna aparitia bacteriilor ce sunt responsabile cu aparitia cariilor dentare.