Buchetele de mireasa in cascada revin!

Chiar daca vremea lor parea apusa, buchetele de mireasa in cascada revin! Iar revenirea lor este una cu stil, caci miresele care vor alege sa poarte in ziua cea mare buchete de mireasa aranjate in cascada vor miza pe cartea castigatoare. Insa, iata care sunt aspectele de care trebuie sa tineti cont pentru ca aspectul general al unei mirese care poarta un buchet in cascada sa fie unul actual, specific anului 2014.

In primul rand trebuie sa tineti cont de florile care se poarta cel mai mult pentru aranjamentele florale de nunti, iar daca este sa alegem o floare vedeta la acest moment pentru buchetul miresei aceasta ar fi bujorul, si poate chiar si dalia. In al doilea rand, tineti cont ca lungimea buchetelor in cascada ar trebui sa fie mai redusa decat obisnuiau sa fie odinioara aceste buchete, dar se pot purta si buchete foarte lungi (chiar pana in pamant) pentru a pune in valoare un anumit stil de rochie, sau rochiile simple. Daca se opteaza pentru o rochie cu vokum foarte mare, cu crinolina, nu vom masca intreaga rochie cu sirurile de flori curgatoare si nici nu vom supraincarca rochia.

Culorile buchetului de mireasa in cascada trebuie sa fie unele cat mai pastel, si in principiu ar fi bine sa evitati culorile tari. Preferabile sunt nuantele de piersica sau roz, poate si nuante de rosu corai.
Daca asortati un buchet in cascada unei rochii simple, si in plus unei nunti rustice sau in aer liber, care va doriti sa inspire prospetime si rafinament, puteti opta pentru buchete in cascada din flori de camp sau din flori de gradina.

In general, buchetul cascada este foarte versatil si acest design se poate adapta oricarui tip de floare, de la flori de camp, la trandafiri sau orhidee imperiale, totul depinzand de maiestria designului florist care realizeaza buchetul. La flowers4you.ro, spre exemplu, variantele de buchete cascada cu phalaenopsis alb si trandafiri sau doar cu phalaenopsis sunt de un efect fantastic.