Rochii de vara – modele inspirate si apreciate

Vara este sezonul in care ne place sa purtam tinute lejere, cat mai vaporoase si din materiale cat mai racoroase. Rochiile sunt alegerea perfecta, atat pentru o plimbare in parc, cat si pentru o seara speciala, intr-un loc special. Exista  rochii de vara casual si elegante, chic si comode, acoperind astfel toate nevoile si toate gusturile.

Daca iti place sa porti rochii, vara aceasta ai la dispozitie cele mai inspirate modele: largi si vaporoase, cu imprimeuri florale, accesorizate cu strasuri, scurte si lungi, fara maneci, cu o singura maneca (design one-sholder), accesorizate cu banda aurie, cu imprimeu tropical, in dungi alb-negru sau colorate, etc. Vara aceasta ai de unde alege, pentru orice eveniment din viata ta.

In materie de culori poti opta pentru nuante vesele; culorile vedeta sunt verdele, fuchsia, rosul, albul. Combinatiile de alb cu negru, alb cu fuchsia, alb cu rosu, rosu cu albastru, etc. Indiferent de culoarea aleasa, trebuie sa stii ca rochiile de vara sunt usor de asortat, putand fi purtate la sandale joase sau cu toc, sandale cu platforma sau cu talpa ortopedica.

Podiumurile de moda internationale au fost invadate de tot felul de imprimeuri florale, asa ca, vara aceasta, rochia cu flori merita un loc si in garderoba ta. Trebuie doar sa tii cont de un singur aspect: proportiile. Imprimeul floral mareste vizual, asa ca nu-l purta in zonele cu probleme, pe care vrei sa le ascunzi.

Rochia alba, simpla, este vedeta fiecarei veri. Si nu degeaba! Cu o rochie alba, simpla, poti obtine o tinuta de invidiat daca alegi accesoriile potrivite. Rochia alba poate fi purtata cu sandale romane, o palarie si o pereche de cercei candelabru pentru un look exotic. O pereche de stiletto si un sacou cu paiete fac rochia alba numai buna de purtat in club sau la un cocktail party.

Daca vrei sa vezi cele mai in voga modele de rochii, viziteaza colectiile unui magazin de haine online. Daca prinzi promotiile, iti poti cumpara rochiile dorite la jumatate de pret.

Fii pregatita sa intampini vara asta cu stil! Renunta cat de des poti la jeansi sau pantaloni si mizeaza pe feminitate, purtand rochii vaporoase, care sa-ti ofere libertate de miscare si confort.