Predictii bizare care au anticipat marile dezastre ale lumii (I)

American Airlines Zborul 191. Timp de 10 zile la rand in 1970, David Booth a avut acelasi cosmar infricosator. Se facea ca era martorul prabusirii unui avion de linie peste calea ferata, care s-a rasturnat mai apoi si a luat foc. Oficialii care i-au ascultat povestea au decis ca era vorba de un Boeing 727 sau de un DC-10. In ziua in care Booth a avut ultimul cosmar, un DC-10 Zborul 191 de la American Airlines s-a prabusit imediat dupa decolare-un motor a cedat iar avionul a cazut in afara unei cai ferate si a luat foc. Toti cei 273 de pasageri de la bord au murit…

Prabusirea avionului lui Lynyrd Skynyrd. In 1977, inainte sa se suie in avionul care avea sa se prabuseasca si sa-l omoare, Ronnie van Zant a spus: „C’mon, let’s go. If it’s your time to go, it’s your time to go” (trad.-Haideti, sa mergem. Daca este timpul sa pleci, este timpul sa pleci). Si „i-a sunat ceasul”, avionul prabusindu-se undeva in Mississippi. Van Zant, his chitaristul sau, Steve Gaines, Cassie, sora lui Steve si managerul Dean Kilpatrick au murit cu totii impreuna cu pilotii. Vocalistul formatiei, Jo Jo Billingsley, a pretins odata ca a avut o premonitie inainte de plecarea colegilor sai. Cu o zi inainte de accidentul aviatic, Jo Jo a visat un avion zdorbindu-se de pamant.

Sharon Tate. In 1966, actrita Sharon Tate se ascundea intr-un dormitor in casa fostului sau prieten. Toata ziua a fost urmarita de o senzatie oribila ca si cum ar sti ca s-ar intampla ceva ingrozitor. Deodata, in camera sa a intrat Paul Bern, fostul proprietar al casei. Pana aici nimic ciudat, insa un amanunt era esential: Bern se sinucisese cu ani in urma, deci era… mort. Buimacita si speriata, Sharon s-a dus la parter, unde a vazut o alta stafie cu gatul taiat. Si-a pus un pahar de bautura si a plecat la etaj, unde Bern o urmarea. Peste ani, si-a dat seama ca figura cu gatul taiat de la parter era… chiar ea si ca urma sa fie omorata. Peste trei ani, la doua saptamani dupa ce nascuse, femeia si copilul au devenit victimele lui Charles Manson si al cultului sau bizar. Ea a fost injunghiata in zona gatului pana a murit si chiar a fost spanzurata de o grinda din sufrageria de la parter, exact unde se vazuse in acea noapte, cu gatul taiat. Casa in care a murit era la doar un kilometru de cea unde avusese premonitia.