Avantajele iluminarii cu bec led – Mai ieftin, mai luminos

Auzi mereu despre cat de multe benecifii aduce iluminarea cu bec led pentru mediu, dar beneficiile acestui mod nou de a aduce lumina in casa ta sunt si de ordin practic. In primul rand, trebuie sa stii ca iluminarea cu diode (bec led) este varianta digitala a iluminarii traditionale si aduce o solutie mai eficienta in ce priveste consumul si durata de viata.

Dar, sa vedem indeaproape ce presupune iluminarea cu bec led pentru casa ta.
Iluminarea cu bec led este perfecta pentru exterior
Resitenta unui bec led este cu mult superioara celei pe care o poate oferi un bec traditional. Acesta se rupe ori se sparge usor atunci cand este expus lovirilor, temperaturilor foarte inalte sau foarte scazute, ceea ce il face chiar periculos atunci cand trebuie sa luminezi un congelator sau o pivnita. Cu un bec led, nu exista nici un risc, fiindca acesea sunt aproape indestructibile si rezista bine la orice conditii meteorologice.
Nu te expui razelor UV
Becurile analog, adica cele traditionale, emit raze UV, in schimb, un bec led produce foarte putina lumina infrarosie si aproape nici o raza UV. De aceea aceste becuri revolutionare sunt potrivite pentru luminarea materialelor sensibile la raze UV, precum exponate de muzeu, picturi si alte materiale biologice care pot sa fie afectate de razele UV.
Iluminarea instant
Un bec led ofera posibilitatea iluminarii instant, fiind mult mai receptiv inchiderilor si deschiderilor succesive, carora un bec traditional nu le poate face fata cu succes pe o perioada lunga de timp. Ledurile ilumineaza la capacitate maxima imediat ce sunt aprinse, fiind preferate pentru proiectele de infrastructura, dar si pentru alte incinte, unde becurile trebuie sa ramana aprinse mult timp, cum ar fi holurile intunecoase.
Voltaje mici, avantaje mari
O sursa de energie de voltaj mic este suficienta pentru un bec led, ceea ce il face perfect pentru folosirea in locuri greu accesibile, mai ales in mediul rural. Un alt avantaj al unui bec led este ca va continua sa lumineze chiar si atunci cand sursa de energie are mici sincope, asa cum se intampla de multe ori in orasele mari. Aceste pauze ard becurile traditinale, insa pentru un bec led, acestea nu sunt sesizabile.
Exista mult mai multe avantaje ale becurilor led, insa pentru a le enumera pe toate ne-ar trebui multe pagini de blog. In schimb, te invitam sa iti alegi produsul preferat de pe http://www.vreauled.ro si sa te convingi singur de eficienta si economia acestor becuri.