Ce sa iei cu tine intr-o excursie safari parc Thoiry

Putini oameni reusesc sa mearga intr-un safari si inca si mai putini romani isi indeplinesc acest vis. Dar cu noile oferte turistice poti sa mergi in excursie safari parc thoiry, langa Paris. Parcul Thoiry ofera o experienta unica, identica cu cea in savana africana. Singura diferenta este ca de la Thoiry poti merge direct la una dintre cafenele de langa turnul Eiffel.
O excursie safari parc thoiry cere si un bagaj adecvat, deci sa vedem ce trebuie sa iei cu tine.

Hainele pe care le iei in excursie safari parc thoiry nu trebuie sa aiba culori foarte puternice, fiindca pot sa sperie animalele, dar in general, nu sunt interdictii, asa cum sunt in savana africana. O tinuta sport obisnuita va fi perfecta in safari: tricou, blugi si tenesi. Este totusi indicat sa nu porti slapi, iar de tocuri nu se pune problema. Fiindca iti va fi greu sa tii umbrela si camera in mana in acelasi timp, este util sa ai la tine o pelerina de ploaie, pentru zilele mai putin prietenoase cu turistii.

Atunci cand mergi in excursie safari parc thoiry trebuie sa iei cu tine un spary anti-insecte, fiindca savana este recreata fidel si unde sunt animale multe sunt si gaze multe. Si nu vrei sa petreci toata vacanta scarpinandu-te, asadar testeaza mai multe sprayuri si crème inainte sa pleci si alege-l pe cel mai eficient. Este bine sa ai la tine si o crema ori o lotiune mentolata cu efect calmant, in cazul in care sprayul nu este atat de eficient pe cat ai crezut.

Binoclul este un obiect util intr-o excursie safari parc thoiry, chiar daca acum ti se pare amuzant. Turul parcului te aduce destul de aproape de fiecare animal, insa nu strica niciodata sa ai un binoclu la tine daca vrei sa vezi mai bine mangustele sau sa observi pasarile.

Ai grija sa ai cu tine mai multe baterii incarcate pentru camera si mai multe carduri de memorie. Nu strica niciodata sa faci provizii de carduri si baterii, fiindca momentele unice pe care le vei trai in excursie safari parc thoiry nu trebuie ratate. In plus, vei fi tentat sa faci muuulte poze si sa filmezi tot ce vezi. De asemenea, nu uita sa iei cu tine adaptori pentru priza si mai multe cabluri de incarcare, pe care sa le impachetezi in locuri diferite. Daca pierzi incarcatorul aparatului de filmat, pe care l-ai pus in magajul de mana, trebuie sa poti apela la un al doilea incarcator, ascuns in bagajul de cala.

Cu bagajul facut, tot ce mai trebuie sa adaugi pentru excursie este buna dispozitie!