Cum sa ajungi in Germania si de ce

Muzeul Currywurst s-a deschis in 2009, anul in care berlinezii aveau doua motive de sarbatoare: 20 de ani de la caderea zidului Berlinului si 60 de ani de la inventarea acestei bunatati. Muzeul este o expozitie interactiva care iti incita toate simturile, deci, daca esti un pasionat al carnatilor atunci ai un motiv in plus ca cauti un transport ieftin de autocar Romania Germania. Dar totusi sa nu uitam de deschiderea noului aeroport international mult asteptat care a fost amanata de patru ori, si inca nu este foarte clar cand va fi pe deplin functional.

In Germania insa poti sa faci mai multe lucruri, poti sa mergi si sa lucrezi avand in vedere ca economia tarii este una dintre cele mai puternice in Europa si oamenii sunt caldurosi si primitori. Pentru cei care vor sa mearga in Germania alaturi de copii sau alaturi de batrani, parinti si asa mai departe, vor sa le faca o surpriza cu un bilet de calatorie, trebuie sa stie ca acestia beneficiaza si de reduceri la anumite firme si se pot interesa pe internet de care anume firme este vorba pentru a pleca cat mai ieftin cu autocarul in Germania.

Unele firme ofera pana la 70% reducere pentru copiii care au pana in doi ani iar pentru batrani cat si pentru elevi sau profesori se ofera pana la 10% reducere. Desigur ca pentru grupurile organizate de persoane se pot face reduceri substantiale, iar pentru cei care sunt studenti de asemenea, acestia pot beneficia de un pret foarte bun.

Exista si o anumita oferta Last Minute la unele firme care fac transport cu autocarul in Germania si aici puteti avea pana la 50% reducere, daca doriti sa ocupati un loc. Asadar, tot ce mai e de facut este sa va luati biletul si sa va alegeti locul pe care il doriti pentru a va bucura de calatorie.