Mistere din Lumea de Dincolo care sfideaza orice logica

Charles Dickens vorbeste din mormant. Cand Dickens a murit scria un nou roman, intitulat The Mystery of Edwin Drood. Personajul principal din opera sa disparea dintr-o data si se credea ca a murit in niste circumstante necunoscute. Au existat mai multe incercari de a continua romanul neterminat insa au esuat-chiar fiul sau, Charles Dickens Jr., a fost unul dintre autorii care si-a dat tot interesul sa ii termine opera tatalui sau. In 1873, un alt temerar care a incercat sa ii continue cartea a venit cu o explicatie bizara in ceea ce priveste renuntarea la dezvoltarea romanului. Potrivit lui Thomas James, Dickens insusi il „contactase” de dincolo de mormant si ii impusese sa continue scrierea operei sale neterminate si sa o finalizeze o data pentru totdeauna. Cand a inceput sa scrie, scrisul nu semana nici cu al lui nici cu al lui Dickens. Cartea a fost terminata si a fost foarte bine primita in SUA, iar Arthur Conan Doyle s-a oferit sa-l sprijine pe James, considerand ca acesta chiar fusese in legatura „directa” cu Dickens. Desi a incercat sa mai scrie si alte carti, James nu a mai putut oricat de mult s-ar fi straduit…

Podul sinuciderilor. Se stie ca podurile sunt in general favoritele sinucigasilor. Podul Golden Gate din San Francisco a fost martorul a nu mai putin de 2.000 de suiciduri-numaratoarea este in continua desfasurare… Numai in august 2013 au fost 10 suiciduri petrecute acolo. Podul Colorado Street are mai putine cazuri de morti ciudate, insa nu e cu nimic mai putin creepy decat cel din San Francisco. O adevarata tragedie s-a petrecut in mai 1937, cand o mama si-a aruncat copilul, o fetita, in apa apoi s-a sinucis. Ca prin minune, copilasul a supravietuit pentru ca s-a prins in cadere de niste crengi, insa mama a murit pe loc. Din nefericire, toti cei care aleg sa se sinucida acolo nu trec pe Lumea Cealalta.

De multe ori, martorii au relatat prezenta pe margine podului a unui barbat cu ochelari si a unei femei cu o rochie alba care se pregatea sa repete la nesfarsit saltul fatal. Si mai ciudat este ca exista niste fiinte spectrale care stau sub pod si ii indeamna pe muritori sa li se alature.